Pendelaars

Pendelen: telefonisch zoeken naar antwoorden en oplossingen

Met pendelen bedoelt men het beantwoorden van (levens)vragen met de hulp van een pendel. Dit is een voorwerp uit kristal, metaal, of hout aan een draad of ketting.

Pendelen wordt, net zoals het wichelroedelopen trouwens, beschouwd als een vorm van radiësthesie en wichelarij. Pendelen kan o.a. gebruikt worden om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenoemde “energieën” op te sporen.
Er is wetenschappelijk niet aangetoond dat pendelen effectief werkt, maar zij die de pendel hanteren zijn van mening dat het instrument resultaten opleverd.

Hoe gaat men het beste te werk :

Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van een flexibele draad, touw of ketting met een lengte van 5 tot 10 centimeter. Aan het andere einde hangt een voorwerp van metaal, kristal, hout of ander materiaal, dat als een gewichtje functioneert. Dit gewichtje kan bestaan uit allerlei vormen en maten.

Het stellen van vragen moet zorgvuldig moeten gebeuren teneinde een goed antwoord te verkrijgen. De vraag moet daarom zeer precies worden gesteld en men kan maar één vraag tegelijk stellen. De pendel zou dan door een specifieke manier van bewegen de vraag kunnen bevestigen of ontkennen.

Bij het pendelen wordt soms een speciale kaart gebruikt, waarop een aantal mogelijke antwoorden of een alfabet zijn weergegeven.
Aangezien de pendel alle kanten op bewegen kan biedt de pendelkaart naast oriëntatie ook meer mogelijkheden het antwoord gedetailleerder af te lezen.

Pendelen is een methode waarover ook een aantal misverstanden bestaan. Vaak wordt gedacht dat de pendel een geheimzinnig instrument is dat alleen maar de toekomst kan voorspellen.

Volgens één van de verklaringen over de werking van de pendel zou deze via het onderbewustzijn werken. Dit onderbewustzijn zou middels onwillekeurige spierbewegingen de pendel op een bepaalde manier laten bewegen. De pendel zou dan reageren op de gedachte of vraag die men op dat moment heeft. Dit wordt opgepikt door de spieren van de mens, waardoor de pendel als gevolg op een bepaalde manier zou bewegen. Dit principe wordt ook motorisch automatisme genoemd.

Pendelaars

Patje

Available
Medium Patje voorspelt u feilloos de toekomst, en dit door middel van de pendel en zijn kaarten.  Patje heeft een goed doorzicht en inzicht in elke situatie en probeert u met raad en daad bij te staan.
Code: 1977 Medium

Habibi

Available
Habibi is een energetisch lifecoach die je kan begeleiden om, via haar Gave, aan je leven opnieuw de juiste wending te geven. Je kan bij haar terecht met alle problemen op emotioneel en zakelijk vlak.
Code: 1944 lifecoaching

Corry

Available
Corry is een moderne Sjamane die voor jou de kaarten kan leggen en ook zeer gedreven is met de pendel. Ze voelt de aanwezigheid van geesten en entiteiten en ze verklaart ook je dromen...
Code: 9414

Brigitta

Available
Madame Brigitta legt voor jou de kaarten en geeft duidelijke antwoorden via de pendel. Door haar eigen levenservaringen, is zij de juiste persoon om anderen bij hun problemen te adviseren...
Code: 1995 Bekend van TV

Irena

Available
Mevrouw Irena luistert naar jouw problemen en stuurt je een spirituele kracht die je zal helpen om beter met eender welke situatie om te gaan. Irena buigt negatieve energieën om naar positieve ...
Code: 1907 Helderziende

Elric

Available
De bekende paragnost Elric kan ook jou helpen bij je problemen. Heden-verleden en toekomst kennen voor hem géén geheimen. Elric wéét het, Elric ziet het en Elric zegt het...
Code: 1969 Kaartleggen

Esje

Available
Esje is een helderziend medium, zij legt kaarten en voelt in op je situatie. Ze kan je helpen bij het ontsluieren van je toekomst. Hoe reëel zijn je verwachtingen, hoe kan je die bijsturen ?...
Code: 5050 Medium

Monique

Available
Monique is een heldervoelende kaartlegster - pendelaarster met méér dan 30 jaar ervaring . Zij beschikt over een grote gave op het vlak van intuitie en helderwetendheid .
Code: 1980 kaartleggen

Sissy

Available
Medium Sissy heeft een grondige kennis van de Lenormandkaartjes waarmee ze uw toekomst voorspelt. Door jarenlange ervaring kan ze ook jou bijstaan bij het maken van de juiste keuzes.
Code: 1917 Lenormand kaartjes

Margriet

Available
Medium Margriet voorspelt jouw toekomst. Wat kan zij als spirituele gids voor jou betekenen ? De waarheid ligt klaar om aangeraakt te worden. Medium Margriet wijst jou hierbij de weg...
Code: 1020 Spirituele gids

Vitalli

Available
Paragnost Vitalli neemt een kijkje in jouw toekomst met behulp van de Spaanse kaarten en van de Engelentarot. Vitalli is een helderziend medium die puur werkt vanuit zijn intuïtie.
Code: 4040 Bekende Paragnost

Dennis

Available
Dennis is een helderziende met de uitzonderlijke Gave in het toepassen van bewerkingen en rituelen. Hij voorspelt uw toekomst en geeft raad bij het oplossen van problemen.
Code: 6987 Natuurlijke Rituelen