Brigitta

Code: 1995

maakt deel uit van onze

  • Pendelaars
  • Mediums
  • Kaartleggers
  • Helderzienden

Ervaring

Madame Brigitta behoort met haar aangeboren Gave tot het selecte clubje van de betere Vlaamse helderzienden… Wie reeds het voorrecht heeft gehad om bij haar op consult te gaan kan dit maar moeilijk ontkrachten : Madame Brigitta is en blijft een fenomeen.  Haar voorspellingen blijken immers, keer op keer, tot in de kleinste details te kloppen !

Niet voor niets telt Brigitta onder haar klandizie veel bekende personen.  Ondertussen is Brigitta zelf ook geen onbekende meer, haar reputatie reikt zelfs tot ver over de landsgrenzen heen.

Niettegenstaande Brigitta een drukbeklante en veelgevraagde paragnoste is, blijft ze vooral een volksmens zonder al te veel scrupules, bij Brigitta staan de koffiekan en de koekjesdoos steeds klaar.   Brigitta stelt je onmiddellijk op je gemak, zij biedt vooral een luisterend oor en zal je met alle discretie en met raad en daad  proberen bij te staan bij alle mogelijke problemen op persoonlijk, op emotioneel en op zakelijk vlak.  Madame Brigitta verkrijgt haar inspiratie via de kaarten en de pendel.   Maar eigenlijk is zij vooral een medium d.w.z. zij  krijgt beelden, woorden en zinnen door via haar begeleiders  en Gidsen.   Tijdens haar consulten beschrijft zij tot in details  het karakter, de woonsituatie, de gezondheid, het verleden en de toekomst.   Je kan bij Madame Brigitta o.m. terecht voor kaartleggen, pendelen en uiteraard ook een goed gesprek…