Astro Winner

24u/24 Astrolijn
Belgie
0907 88 1 88
Vast tarief 175 cpm
Nederland
0909 0400 321
Vast tarief 90 cpm

Bel Goedkoper

met Belcredits
Belgie
03 500 46 46
Lokaal telefoonnr al vanaf 1€pm
Nederland
0909 0400 321
Vast tarief 90 cpm
Blankenbergse Kaartlegster
BESCHIKBAAR
Code: 2904
Kaartlegster

Helena

Madame Helena de kaartlegster van aan het zeetje. Vriendelijk, immer goedgemutst en hulpvaardig voor iedereen. Problemen die zijn er bij Madame Helena om aangepakt te worden. Haar Lenormand kaarten vertellen wat er jou te wachten staat. Helena is gespecialiseerd in het zien van de 'tijd' in de kaarten...
BESCHIKBAAR
Code: 1944
Lifecoaching

Habibi

Zodiac teken VISSEN

Een medium, energetisch lichtwerkster,  paragnost of paranormaal hulpverleenster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en sterk invoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap van  zich héél sterk  mens- en dier te kunnen aanvoelen.

Habibi is zo een helderziend en heldervoelend medium dat geboren is onder dit zonneteken.  Het is een lieve doch eenvoudige warmhartige dame die beschikt een héél  groot  invoelingsvermogen.

Habibi kreeg haar Gave reeds van bij de geboorte  mee  en al sedert haar kleuterjaren stelde ze al haar Gaven ten dienste van haar medemens.  Habibi ziet dat dan ook als haar levenstaak  en is van plan om daarmee door te gaan zolang de mensheid haar  nodig heeft.

Reeds van baby af werden onrustige baby's in de aanwezigheid van Habibi opnieuw kalm en rustig ! Als kleuter nam ze al de pijntjes en de zorgen van de andere kindjes weg en had ik al het lef om tegen volwassen te zeggen wat er mis was en dat ze naar de dokter moesten gaan!   Wat haar ouders méér dan eens in verlegenheid bracht!

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  staat medium Habibi  altijd open voor een verhelderend gesprek.

Met uw vragen of problemen bent u bij medium Habibi aan het juiste adres. Ze doet ook aan fotoreading en kan goed voorwerpen aanvoelen.  Habibi kan ook contacten leggen met overleden dierbaren en dieren.  Ze is ook heelster en kan pijnen wegnemen door magnetisatie, zelfs op afstand!  Habibi kan voor jou in de toekomst kijken en samen met jou bekijken hoe je je lot zou kunnen bijsturen of veranderen.  Haar specialiteit is het verwijderen van negatieve energieën, aanvoelen van bewerkingen en zwarte en witte magie,  het wegnemen van entiteiten en het zuiveren van huizen…

Habibi biedt haar hulp ook aan voor het zakenleven : ze biedt zakelijk advies en kan ook bedrijfsleiders helpen bij een personeelsscreening.

Wat is Witte Magie ?

Witte magie, ook wel natuurlijke magie genoemd, is magie die met goede intenties wordt beoefend.   Het tegengestelde is zwarte magie.   Niet iedereen kan  deze twee vormen van magie van elkaar onderscheiden :  zo zullen bijvoorbeeld heel wat  christenen alle magie de facto  verwerpen en sowieso slecht vinden.

Witte magie is historisch verbonden met heidense natuurverering en vruchtbaarheidscultussen waarbij goden en godinnen dienden gunstig gestemd te worden om een goede oogst te bekomen.

Moderne paganistische religies zoals wicca beoefenen,  naar hun beweren, alleen de witte magie.   Witte magie wordt tegenwoordig ook vaak geassocieerd met stereotiepe vrouwelijke concepten als dat van een moedergodin, het één zijn met de natuur, de natuurgeesten en het aanbidden van de godin.

IN GESPREK
Code: 1919
Astrologie

Ludo

Zodiac teken TWEELINGEN

Een astroloog, waarzegger,  helderziende,  paranormale hulpverlener of –coach  met het sterrenteken Tweelingen  is meestal  een vlot communicatief persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en een analytisch vermogen om elke situatie juist in te schatten.

Ludo Legein is zo een astroloog en kaartlegger die geboren is met de zon in het teken Tweelingen.  Het is een vlotte en vriendelijke man met het hart op de juiste plaats en een krachtig inlevingsvermogen.  Als zoon van de bekende Vlaamse kaartlegster Emmy Kelders was het spirituele, het esoterische  en het paranormale bij hem al van kinds-af-aan vertrouwde materie.  Later is hij zich ook nog gaan verdiepen in de astrologie en wist hij via een opleiding bij astrologe Dianne Delbarre en vooral ook door een flinke dosis zelfstudie van de astrologie uiteindelijk zijn beroep te maken…

Als spirituele hulpverlener, werkzaam op een professionele  astrolijn  kan Ludo Legein  aan de hand van je geboortedatum voor jou berekenen welke planeten jouw horoscoop momenteel  gunstig en dewelke jouw horoscoop momenteel ongunstig beïnvloeden : m.a.w.  als je plannen hebt is het dan een verstandig idee van  die onmiddellijk tot uitvoering te brengen of doe je er beter aan van die voornemens nog even uit te stellen tot een later, wellicht meer gunstiger moment…

Ook op liefdesvlak kan het voor jezelf  interessant zijn om te laten verifiëren of jij en je geliefde écht wel bij elkaar passen.  Is hij of zij écht de ware of doe je er verstandiger aan van  nog eventjes vrijgezel te blijven  ?  Aan jou de keuze ?

De astrologie of sterrenwichelarij is een eeuwenoude wetenschap die  een antwoord kan bieden op heel wat prangende  vragen.  Het is immers algemeen geweten dat in het verleden heel wat koningen, keizers en zelf presidenten hun beleidsbeslissingen eerst toetsten aan de astrologie.  Denk maar aan bekende zieners als de Franse astroloog Nostradamus die in de 16e eeuw advies gaf aan menig Europees vorstenhuis, Raspoetin die de vaste astroloog was van de Russische tsarina  en meer in de huidige tijd de Amerikaanse president Ronald Reagan, die zich in veel van  zijn beslissingen liet bijstaan door astrologe Joan Quigsley…

Het lot laten bepalen door de stand van de planeten en de interpretatie  van de planetaire bewegingen heeft zo zijn logica.  We weten immers dat de planeten hun  invloed laten voelen op onze aarde.  De maan beïnvloedt duidelijk het water hier op aarde : denk maar aan de getijden van de zeeën en oceanen (eb en vloed)  en de cyclus van de maandstonden bij de vrouw.  Als de maan alles wat met water te maken heeft kan beïnvloeden  waarom zou de maan dan ook niet ons als mens niet beïnvloeden :  ons lichaam bestaat immers voor 70 % uit water?!....

Ludo Legein combineert zijn astrologische kennis met de kaarten van het Belline Orakel.  Op die manier is hij is staat om de zaken die jou overkomen en de dingen waarmee je gaat te maken krijgen ook duidelijker te situeren in de tijd.  Het is beter van alle problemen waar je mee zit  en plannen  die je nog koestert eerst aan een vermaard en gereputeerd astroloog als Ludo Legein voor te leggen.  Vervolgens zijn  raad en adviezen in overweging te nemen  Pas daarna kan JIJZELF de juiste beslissing nemen…

Ludo Legein is enkel te consulteren via de kwalitatieve astrolijnen.  U  kan hem ook boeken voor evenementen, individuele en groeps-consulten en (privé)feestjes. (steeds op afspraak)

Met zijn jaren praktijkervaring is Ludo Legein zeker  geen onbekende in het Astro wereldje,  hij is werkelijk een autoriteit is zijn vak.  Ludo Legein staat ook jaarlijks met zijn voorspellingen in tal van tijdschriften waaronder Dag Allemaal en TV familie en was reeds talloze keren te zien in tal van TV programma’s.  In het verleden was hij ook actief als  huisastroloog van Radio 2 Omroep Antwerpen, waar hij een dagelijkse horoscooprubriek verzorgde….

 
Astrobabbel
BESCHIKBAAR
Code: 1918
Helderziend

Rosa

Zodiac teken MAAGD

Een waarzegster, astrologe,  helderziende,  paranormale hulpverleenster of –coach  geboren onder het sterrenteken Maagd  is meestal  een vlot communicatief persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en een analytisch vermogen om elke situatie juist in te schatten.

Mevrouw Rosa is  zo een kaartenlegster en astrologe  die geboren is met de zon in het teken Maagd.  Ze erfde haar Gave van haar grootmoeder.  Na een erg dramatische wending in haar leven waarbij ze erg bijgestaan werd door de vermaarde astrologe Rita Vercruysse uit Tiegem, raakte ze helemaal in de ban van deze discipline en zag ze ook in hoe zijzelf hiermee anderen zou kunnen helpen en steun bieden.

Ze nam toen het besluit  om lessen te gaan volgen en zich vervolgens helemaal in de astrologie te gaan verdiepen.  De koers en baan van sterren en planeten alsmede de kunst om die ook te gaan duiden werden voor mevrouw Rosa een échte passie…  Wat Rosa vooral intrigeerde wan de manier waarop je via de astrologie kon verklaren waarom bepaalde  dingen die in je leven plaatsvonden en dat alles wel degelijk gebeurt met een reden.  Immers, alles in dit leven heeft zo zijn oorzaak en gevolg.  Niets gebeurt zomaar.  Via de kennis van de astrologie beschik je ook over de wapens om  je beter op alles voor te bereiden en, de instrumenten om de hardere tijden in je leven weerstand te bieden en het hoofd rechtop te houden.  Na regen komt zonneschijn, maar het kan handig zijn om eens door mevrouw Rosa in je horoscoop naar de ‘weersverwachtingen’ te laten kijken, zeg maar…

Als spirituele hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  kan mevrouw Rosa   aan de hand van je geboortedatum voor jou berekenen welke planeten jouw horoscoop momenteel  gunstig en dewelke je horoscoop momenteel minder gunstig beïnvloeden : m.a.w.  als je plannen hebt is het dan een goed of verstandig idee van  die onmiddellijk te gaan uitvoeren of doe je er misschien beter aan van je intenties nog even in de ijskast te laten tot aan een later, wellicht meer favorabel  tijdstip.  Immers een goede zeeman zal er ook de voorkeur aan geven om met zijn schip te gaan uitvaren als de kans op storm het kleinst is toch ?...

Ook op liefdesvlak kan het voor jezelf  interessant zijn om door mevrouw Rosa te laten checken of jij en je geliefde écht voor elkaar voorbestemd zijn.  Hiertoe kan zij een partnerhoroscoop trekken waarbij kan bekeken worden of de man (of vrouw) van je dromen écht wel bij je past.     Aan jou de keuze uiteraard, die zal mevrouw Rosa nooit in jouw plaats maken, het enige wat zij doet is advies verstrekken, de uiteindelijke beslissingen neem je nog altijd zelf…

 Mevrouw Rosa combineert haar astrologische kennis met de Lenormand kaartjes.  Via dit hulpmiddel is zij ook  is staat om de meer praktische dingen die jou overkomen en de dingen waarmee je gaat te maken krijgen op korte termijn ook beter zijn plaats te geven.

Hoe dan ook  : als je ergens mee zit of als je bepaalde  plannen  mocht  koesteren het kan zeker geen kwaad om hierover ook eerst eens mevrouw Rosa te raadplegen

Wat is een horoscoop ?

Een horoscoop is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op aarde op een welbepaald moment.

De term is afgeleid van het Griekse "horoskopos", wat "kijken naar de uren" betekent en "horoskopoi", "schrijver van het uur".

Volgens de astrologie is er een verband tussen de stand van hemellichamen zoals zon, maan en planeten en gebeurtenissen die zich op aarde voordoen.

  Er kan een horoscoop getrokken worden voor elke gebeurtenis, zowel in het verleden, heden alsmede de toekomst.  Wanneer een horoscoop zich richt op het geboorte jaar dan spreken wij over een "geboortehoroscoop".  Deze, maar zeker ook de "dag horoscoop" ( gebaseerd op een of meerdere sterrenbeelden) zijn tegenwoordig zéér populair.

Een horoscooprubriek in een tijdschrift of krant is gebaseerd op actuele zon, maan - en planeetstanden die worden vergeleken met de globale stand van de Zon in de geboortehoroscoop (iemands "sterrenbeeld").   Dat is eenvoudig te rubriceren: elk jaar omstreeks iemands verjaardag staat de zon op dezelfde plaats in een bepaald teken van de dierenriem.

 Een persoonlijke horoscoop is gericht op jou als persoon, en kan  je  vaak ook meer inzicht kan verschaffen over uw heden, verleden of toekomst.  De horoscoop uit kranten en tijdschriften moet je eerder beschouwen als  een globale indicatie.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een persoonlijke horoscoop kan je via de AstroBabbel  bellijn contact opnemen met een paragnost ,  hij of zij bekijkt dan de stand van de sterren en wat hun invloed is voor jou persoonlijk.

BESCHIKBAAR
Code: 1906
Medium

Gina

Gina is een integer en helder medium met een sterke aangeboren Gave. Ze geeft je zuivere antwoorden op al je levensvragen. Je kunt bij Gina terecht met alle twijfels en zorgen. Ze is de ideale vertrouwenspersoon voor alle bellers die het even niet meer zien zitten ! Soms wordt iemand meegesleurd in een situatie of maak je zaken mee waarover je vragen wilt stellen aan een medium. Gina voelt in op je situatie en gebruikt hierbij haar lenormandkaarten en pendel om te komen tot inzichten en antwoorden. Door de combinatie van werken met haar Gidsen en de kaartjes krijgt ze een duidelijk beeld over de zaken die belangrijk zijn voor jou op dit moment. Ze kan ook kan ik kijken hoe dingen verder voor jou zullen verlopen in de toekomst. Gina is gespecialiseerd in relatievragen. Met licht en liefde helpt ze je graag verder op je levensweg...
AFWEZIG
Code: 2902
moderne yogi en spiritueel medium

Richard

Richard werd geboren in de mystieke jungles van India met zijn eeuwenoude helende sjamanistische tradities. Richard heeft die overgeërfd van zijn voorouders. Hier in het Westen inspireren die hem als nuchter, hedendaags spiritueel medium en moderne yogi. U kan bij Richard terecht voor heldere, kort en krachtige energetische inzichten die direct inwerking zullen hebben op uw levenspad. Of het nu gaat om liefde, relaties, werk, gezondheid, eenzaamheid, verslavingen, angsten, niets van dit alles is hem vreemd. U kunt voor alles duidelijkheid en een mogelijke oplossing aangereikt krijgen. Van arm tot rijk, blank, zwart, bruin of geel, christen, moslim, jood of hindoe, jong, oud, man, vrouw of gay iedereen is bij hem welkom. Tenslotte zijn we allemaal mensen op zoek naar liefde en geluk
heden-, verleden- en toekomstvoorspellingen
AFWEZIG
Code: 2901
Spirituele coaching

Nina

Medium Nina geeft jou een specifieke 5 maanden voorspelling op het gebied van liefde,werk,financiën en nog veel meer! Tijdens ons gesprek krijg ik visioenen door waardoor ik jou duidelijke inzichten & boodschappen kan geven betreft jouw TOEKOMST! Daarnaast geef ik je adviezen & coaching betreft de juiste keuzes in relatie,doelen & persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er voor je! Liefs Nina
astrowinner
AFWEZIG
Code: 1956
Lenormandkaartjes

Pauletje

Pauletje is een lieve kaartlegster en astrologe. In combinatie met haar Gave zoekt zij samen met jou naar een pasklare oplossing voor elk probleem en voor elke situatie…
Astrobabbel, Astrowinner, Astrolijnen, astrolijn
AFWEZIG
Code: 1998
BloemenMedium

Mariëlle

Zodiac teken VISSEN

Een medium, waarzegster,  paragnost of paranormaal hulpverlener of –coach  met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en aanvoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap van  zich héél sterk te kunnen invoelen in zowel de persoon als in de situatie.

Medium Mariëlle biedt dan ook vooral een luisterend oor  bovenop haar sterke  inlevingsvermogen.

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  staat medium Mariëlle  altijd open voor een verhelderend gesprek.

Geen vraag is voor medium Mariëlle immers te veel  of te gek… elk nijpend probleem, zowel klein als groot, verdient en krijgt ook bij haar steeds voldoende aandacht.  Het feit alleen al dat jij  ergens mee zit en er vervolgens met medium Mariëlle kan over praten is al een eerste belangrijke stap in het zoekproces naar een oplossing.

Maar Mariëlle gaat uiteraard  veel verder dan enkel maar het beluisteren van  jouw verhaal.

Ze gaat  samen met jou ook de zaken ook verder analyseren.  Wat waren de oorzaken en wat zijn de gevolgen van eerdere beslissingen ?  Soms kunnen de problemen namelijk ook zodanig complex zijn of zich mettertijd opgestapeld hebben dat het héél lastig is om ‘het hele kluwen in één keer te ontwarren’.  Wat Mariëlle vervolgens samen met jou gaat doen is kijken waar bij jou de  prioriteiten liggen   : wat vind jijzelf belangrijk  en wat wil jijzelf veranderd zien?

Mariëlle is een medium, ze is geen gewone waarzegster, fee of heks en ze heeft ook geen toverstaf… Dat laatste is trouwens enkel in sprookjes !..

Mariëlle gaat jou via haar Gave spiritueel gaan coachen Ze gaat hierbij  volledig in trance waarbij ze haar geest leegmaakt om zich volledig en diepgaand op jouw probleem te kunnen concentreren en zich ten volle te kunnen invoelen op jouw situatie.  Daarbij wordt medium Mariëlle bijgestaan en krijgt zij ook hulp van de spirituele wereld via de Engelen en haar Gidsen

Marielle is héél sterk in het aanvoelen van energieën en dit maakt het voor haar eenvoudig om    contacten te leggen met de spirituele wereld.  Ze werkt met de Lenormandkaartjes en ze  verzorgt ook bloemenséances bij haar thuis en op Paranormaal  beurzen.  Ook voor evenementen, individuele en groeps consulten en (privé)feestjes is zij (steeds op afspraak) te boeken en af te huren…

Mariëlle is zeker gen onbekende in het Astro wereldje, ze staat jaarlijks met haar jaarvoorspellingen in het tijdschrift Dag Allemaal en was reeds te zien in tal van TV programma’s

Bloemenséance / bloemenpsychometrie :

 “bloemen geven meer af dan enkel en alleen geuren en kleuren”

Bloesempsychometrie is een oeroude spirituele discipline, waarbij persoonlijke boodschappen, die de bloemen bevatten, ontsloten worden.

Sommige paragnosten kunnen aan de hand van een meegebrachte bloem die enkele dagen in huis heeft gestaan of die iemand een tijdje heeft vastgehouden meer vertellen over die persoon.

Dit gebeurt tijdens een bloemenséance.

Een bloemenseance wordt meestal in groepjes van tien tot twintig deelnemers georganiseerd. Iedereen brengt drie bloemen mee. Hoe groot of duur deze zijn, heeft een enkel  belang,  het is wél belangrijk dat je ze zelf hebt uitgekozen.

Die boodschap zit namelijk verborgen in de energie die jij aan de bloemen meegeeft wanneer je ze uitkiest, maar ook in de bloem zelf. Want vorm, kleur, grootte, het kan  allemaal iets over jou vertellen :

    Gesloten knopjes duiden bijvoorbeeld op plannen die nog moeten worden uitgevoerd.

    Veel blaadjes suggereren afspraken, verbintenissen, vrienden en familie.

    Een enkelvoudige bloem verklapt dat je alleen bent.

    Wanneer de bloem hoog boven de blaadjes uitsteekt, dan ben je een  onafhankelijk persoon en koester je  veel ambities.

    Een bloem in volle bloei wijst dan weer op wijsheid.

    Het onderste derde van de bloem vertelt over je verleden, verkleuringen op de stengel duiden op belangrijke veranderingen.  Het middelste derde handelt over het heden en de top over de komende tien jaar.

    Rood is de kleur van passie en woede, oranje van zelfvertrouwen.  En ga zo maar door...

 
kaarlegster
AFWEZIG
Code: 1995
Bekend van TV

Brigitta

BRIGITTA

Zodiac teken KREEFT

Een kaartlegster of  helderziende  geboren onder het sterrenteken Kreeft  is meestal  een warm en verzorgend  persoon met een groot inlevingsvermogen. Ze kunnen zich eenvoudig inleven in situaties van anderen omdat ze beschikken over een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven .

Madame Brigitta is geboren onder dit zonneteken en behoort met haar aangeboren Gave tot het uiterst selecte clubje van : de betere Vlaamse helderzienden...  Wie reeds het geluk heeft gehad van bij haar op consult te mogen gaan kan dit maar moeilijk ontkennen  :

Madame Brigitta is en blijft een fenomeen.  Haar voorspellingen blijken immers keer op keer tot in de kleinste details te kloppen...

Niet voor niets is zij dan ook uitgegroeid tot de persoonlijke kaartlegster van vele B.V's -Zo was wijlen charmezanger Eddy Wally indertijd één van haar beste klanten- en ondertussen is Brigitta ook al zelf een B.V. onder de kaartlegsters !!...

Niettegenstaande Brigitta een drukbeklante en veelgevraagde paragnoste is, blijft ze vooral een volksmens zonder al teveel scrupules.   Ze weet haar werk op de betere astrolijnen  te combineren met een drukbezochte praktijk bij haar thuis in het Vlaamse gehucht Opstal nabij Buggenhout.

Bij Brigitta thuis is het dan ook letterlijk “De Zoete Inval”.  Zo staan de koffiekan en de koekjesdoos steeds klaar. Deze lieve goedlachse vrouw  geeft je direct dat warme en huiselijke gevoel.  Brigitta verkoopt géén streken maar laat vooral haar hart spreken, en juist dat wordt door velen héél erg op prijs gesteld..

Optimisme blijft Brigitta’s sterkste troef.  Ook al bevind je jezelf  in het diepste dal, steeds is er een lichtpuntje aan de horizon bij Brigitta.  Nochtans heeft Brigitta het zelf niet steeds gemakkelijk gehad in haar leven : zelf half verlamd door een hersenbloeding, een man die dronk, haar bedroog en sloeg, een kind aan de drugs : …Brigitta zelf is door het leven zeker niet gespaard gebleven, en toch heeft ze, niettegenstaande alles wat ze zelf heeft moeten doorstaan en mogen meemaken, nog steeds de Kracht om via haar Gave anderen te helpen….

Brigitta stelt je onmiddellijk op je gemak, zij biedt vooral een luisterend oor en zal je met alle discretie en met raad en daad proberen bij te staan bij alle mogelijke problemen op persoonlijk, op emotioneel en op zakelijk vlak.

Madame Brigitta verkrijgt haar inspiratie via de kaarten en de pendel. Maar eigenlijk is zij vooral een medium d.w.z. zij krijgt beelden, woorden en zinnen door via haar begeleiders en Gidsen. Tijdens haar consulten beschrijft zij tot in details het karakter, de woonsituatie, de gezondheid, het verleden en de toekomst.

Je kan bij Madame Brigitta o.m. terecht voor kaartleggen, pendelen en uiteraard ook een goed gesprek...

Brigitta werkte reeds mee aan tal van radio- en t.v.-programma’s.  Ook haar jaarvoorspellingen in het tijdschrift ‘Dag Allemaal’ wisten vriend en vijand te verstommen. Madame Brigitta slaat keer op keer ‘Nagels met Koppen’

Wat is een medium?

Een Medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het tastbare, het fysieke.

Bij alternatieve genezingen kan een medium een tussenpersoon van genezende, helende  kracht zijn.

Bij spiritisme is een medium een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met personen hier op aarde kunnen communiceren.

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost ?

Paragnost, Helderziende, Waarzegger het zijn allemaal begrippen die feitelijk hetzelfde betekenen maar die  functioneel wel verschillend kunnen zijn.

Een medium is in staat om via de helper (engelen of Gidsen) of via een persoon die is overgegaan, informatie te verkrijgen en die informatie ook  door te geven. Vaak krijgt het medium beelden binnen via het "derde oog"  of zesde zintuig.   Het medium is als het ware een soort van doorgeefluik die de verkregen informatie van ‘Gene Zijde’ op een zo goed mogelijke manier moet vertalen en naar buiten moet brengen

Met welke vraagjes kan je terecht bij een medium van de astrobabbel-lijn?

Er zijn vele vragen denkbaar, die je zou kunnen stellen aan een medium op de astrobabbel-lijn.

Je kan bijvoorbeeld denken aan het “contact met een overleden dierbare”, vaak zal dit een persoon zijn, maar er zijn natuurlijk ook mediums die de Gave bezitten  om contact te kunnen leggen met je overleden huisdier.

Daarnaast zijn er verschillende mediums die over de Gave beschikken  om contact te kunnen leggen met engelen en Gidsen.

astrolijn
AFWEZIG
Code: 1977
Medium

Patje

Medium Patje voorspelt u feilloos de toekomst, en dit door middel van de pendel en zijn kaarten.  Patje heeft een goed doorzicht en inzicht in elke situatie en probeert u met raad en daad bij te staan. Helderziendheid wordt doorgaans uitgelegd als het vermogen om het 'te kunnen kijken in de nabije toekomst' of het aanschouwen afkomstig van aura's of zielen. Toch is helderziendheid véél meer dan dat, want er bestaan bijzonder veel energievelden die een individu met een  bovennatuurlijke Gave zou kunnen zien.    De verschillende energieën die waar te nemen zijn door beide ogen van een helderziende bevinden zich helemaal niet in ons dagelijkse spectrum dat een gebied van indigo - lichtblauw - olijfgroen - geel - oranje - rood bestrijkt.   Dit licht, dat buiten ons normale spectrum behoort, is een ander  lichtsoort,  je zou dit het etherische licht kunnen noemen.   Ieder clairvoyant fenomeen loopt uiteen van lichtsoort van elkaar, aldaar ze ieder net een ander stukje bestrijken van het  spectrum.    In wezen is het helemaal niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt.    Het is gewoonweg energie die de ogen ontvangen en verder converteren naar het beeld van licht voor de hersenen.
voorspellingen heden, verleden en toekomst
AFWEZIG
Code: 2020
Engelenkaarten

Annie

Annie legt de kaarten en vertelt je ook wat er in jouw sterren geschreven staat. Annie werkt ook met meditatie en engelentherapie. Ze biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar mogelijke oplossingen.

Healing met de violette vlam

Met de violette vlam bedoelen we  een spirituele energie en een wonderlijke techniek die ons kan helpen om de geest te zuiveren, het lichaam te ontspannen en onze emoties de ruimte te geven. Deze spirituele healingtechniek kan je vergelijken met Reiki.   De energie zorgt voor een spiritueel evenwicht en kan net zoals bij Reiki de  zelf genezende capaciteit van je eigen lichaam vergroten.   De energie die wordt gebruikt bij de violette vlam zorgt voor een innerlijke rust en evenwicht.

De violette vlam

De violette vlam werd door Antoine de Saint Germain in het leven geroepen om ons te helpen om oude trauma’s te helen. Saint Germain is een opgestegen meester van de witte broederschap. Hij is onder de meeste mensen bekend door zijn incarnatie als Merlijn, de magiër van koning Arthur. Saint Germain brengt de mensheid wijsheid, bezinning, inspiratie, creativiteit en natuurlijk de inwijding en methode van het werken met de violette vlam. De violette vlam kan in een mantra worden opgenomen.   Een mantra is een spreuk of gebed dat kan worden opgezegd, of in gedachten kan worden herhaald. (cfr. de rozenkrans bij de katholieken)   Hierbij wordt de violette vlam gevisualiseerd om alles te transformeren wat niet goed zit in het fysieke of spirituele lichaam.   Door deze energie aan te roepen en de mantra te blijven herhalen wordt deze steeds krachtiger gedurende de healing sessie. De violette vlam wordt daarom ook wel ‘’Het Heilige Vuur der Transmutatie” genoemd.   Hij wordt soms ook wel het violette vuur genoemd. Tijdens een healing sessie kan je het violette vuur combineren met Reiki symbolen.   Dit kan tijdens handoplegging, zelfbehandeling of een behandeling op afstand.   De energie die vrijkomt geeft vreugde, een gevoel van lichtheid van hoop en nieuw leven. Amethist is een steen die je kan ondersteunen bij het gebruik van het violette vuur.
astrolijn
AFWEZIG
Code: 3030
Kaartleggen

Pieter

Zodiac teken MAAGD

Een waarzegger, medium,  helderziende of  paranormale hulpverlener geboren onder het sterrenteken Maagd  is meestal  een behulpzaam en betrouwbaar persoon.  Hij beschikt over het  vermogen om de emoties van andere personen te analyseren en is ook vaak goed in het achterhalen van de motieven van een persoon.

Paragnost Pieter is zo een helderziend medium die geboren werd met de zon in het teken Maagd.  Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij paragnost Pieter hoog in het vaandel.  Met zijn jaren praktijkervaring is paragnost Pieter zeker  geen onbekende in het Astro wereldje,  hij wordt inmiddels ook  door veel van  zijn klanten alsook door heel wat  collega’s aanzien als een autoriteit is zijn vak.

Pieter probeert vooral te werken op een eerlijke en zuivere wijze.  Dat begint meestal met een kort gesprekje waarbij vooral geluisterd wordt naar de vragen, de problematiek en de verzuchtingen van de klant.

 Tijdens dit gesprek gaat Pieter zijn 6e zintuig openzetten en te fijn-tunen.  Op die manier krijgt hij reeds dingen door (symbolen, beelden, geuren geluiden, soms ook kosmische ingevingen en flitsen, …)   Dit is een heel intensief proces, en vraagt veel energie van hem  en ook een uiterste concentratie.

Daarom, tijd op een astrolijn is immers niet onbeperkt, gaat paragnost Pieter dit combineren met een korte kaartlegging via het klassieke kaartendeck van de Franse Zieneres Mademoiselle Lenormand dat kaarten bevat met tekeningen en symbolen.

Pieter is zowel helderhorend, helderwetend als helderziend.  Hij erfde zijn Gave van zijn moeder.  U doet er goed aan van, in het belang van uw consult, om zeker geen informatie achter te houden.  Een consult bij Pieter heeft immers de bedoeling om u zaken te vertellen, die u nog niet wist of de dingen te bevestigen of ontkennen waar u nog steeds over twijfelt.  Pieter zal via zijn werkwijze trachten van u heldere inzichten en duidelijke en concrete antwoorden te verschaffen.

Geen vraag is voor paragnost Pieter te moeilijk of te gek.  Elke vraag krijgt zijn aandacht.  Pieter behandelt zowel vragen over liefde en relaties, het zakelijke vlak en de carrière alsook alle vragen over spiritualiteit en spirituele gezondheid.  Ook voor zaken die betrekking hebben op zwarte magie, bezetenheid, het verklaren van (angst)dromen, het wegnemen van entiteiten en voor het zuiveren van huizen kan u op paragnost Pieter een beroep doen…

Hoe huizen energetisch te zuiveren ?

De hedendaagse mens wordt zich steeds bewuster en gaat ook steeds meer aanvoelen wat zich in zijn woning, maar ook rondom hem verandert.  Dit kan zowel positief als negatief zijn.

Het energetisch reinigen van huizen heeft niet alleen betrekking op de ruimtes of kamers zelf, maar ook op alle bewoners ( zowel mens als dier) van die ruimtes of kamers.  Zo worden niet enkel de entiteiten verwijderd, maar ook alle negatieve emoties, negatieve energieën alsook  alle negatieve gedachten die daar hangen.

Ook overleden familieleden kunnen nog aandacht komen opeisen  en het de bewoners onbewust zeer lastig maken.   Sommige  zielen hebben het  zéér moeilijk om op eigen beweging naar het Licht te gaan.  Sommige emoties kunnen namelijk te sterk zijn : verdriet, kwaadheid, het vragen van vergiffenis,.. .

Deze zielen zijn dolende, en hebben hulp nodig om naar het Licht te worden begeleid.  Door de situatie te bekijken  wordt duidelijk waar ze nog vast zitten en kunnen hun emotionele blokkades gezuiverd worden.  Op deze wijze kunnen ze dan naar het Licht begeleid worden.  Voor sommige mensen kan het beangstigend aanvoelen om deze zielen rond hen te hebben, vooral omdat deze niet zichtbaar zijn.   Door beiden te helpen kunnen zowel de zielen als de mensen rust krijgen en verder hun eigen weg gaan.

Met Salie, Palo, Santo en andere wierrook- en geurstoffen kan men huizen en voorwerpen zuiveren.  Naast negatieve energieën blijven vaak bij veel mensen ook negatieve emoties en gedachten hangen. Dit kan bij die personen veel onrust veroorzaken :  negativiteit, emoties, jaloezie, verdriet, boosheid van mensen rondom je, in je werkomgeving, of zomaar tijdens  het winkelen...

Deze energieën kunnen zo snel aan mensen gaan kleven, en dan verandert hun humeur, hun gedachten worden zwarter, ze voelen zich onzeker en gaan ook meer aan zichzelf twijfelen.. .

Meestal  wordt dan zowel het huis als de personen gezuiverd van entiteiten en negatieve energieën. Ik geef dan ook een aantal tips mee die ze zelf kunnen gebruiken. Want je komt tenslotte alle dagen met mensen en situaties in contact en het voelt dan wel veiliger als je het zelf een deel in de hand hebt.

Sneeuwvlokobsidiaan is een steen met een goede werking  om je te beschermen. Er zit een soort spiegelenergie in die de zielen of entiteiten confronteert met hun waarheid .

En daar houden ze niet van. Je kan er geen zware entiteiten mee wegnemen. De stenen ( kristallen) één maal in de week zuiveren. Om je huis en jezelf in balans te houden zijn bergkristal, amethist en rozenkwarts ook heel geschikt.

Witte salie werkt zuiverend. De Indianen gebruikten dit om negatieve geesten uit hun tipi’s te verdrijven. Heel reinigend. Als er geen lagere energieën meer zijn, dan hebben ze niets meer om zich aan vast te klampen en dan verdwijnen ze vanzelf. Het gebruik van Salie helpt ook om de trillingen van de ruimtes naar een hoger niveau te brengen en is dan ook ideaal om je eigen aura mee te reinigen.

Neem een schelp ( of een vuurvast potje), steek daarin een kooltje aan. Zorg ervoor dat het kooltje helemaal gloeiend heet wordt door er tegenaan te blazen, of, beter nog, gebruik hiervoor een pluim. Daarna kan je er stukjes salieblad erop leggen die dan verbranden en daarbij zal de salie rook laten verspreiden.

Met een veer kun je de salierook in iedere hoek van de kamer krijgen.

Goede intenties gebruiken, zoals bijvoorbeeld het opzeggen van een gebedje:  “In naam van Jezus Christus vraag ik U om ons huis te beschermen, dat alle energie terug positief mag worden en dat al het negatieve nu weg mag gaan”, helpen het ritueel.

Zet daarna de ramen open om de salielucht tesamen met  de negatieve energieën  te laten wegvloeien.

Dit is goed na het zuiveren van een huis, zodat de entiteiten of negatieve energieën zich niet meer vast kunnen zetten.

Verschijnselen die kunnen wijzen op aanwezigheid van entiteiten of negativiteit in huis:

 

* Kinderen durven soms niet in het donker te slapen, voelen zich angstig, moe,..

* Steeds wakker worden uit je slaap rond hetzelfde uur

* Tocht of koude voelen op bepaalde plaatsen in het huis.

* Last hebben van gespannenheid, vermoeidheid, .. het gevoel jezelf niet te zijn op sommige momenten.

* Moeilijk kunnen slapen, nachtmerries hebben,..

* Zonder aanwijsbare reden verdrietig, angstig of emotioneel worden.

* Bepaalde plaatsen in huis als onprettig aanvoelen.

* Onbewust een aanwezigheid voelen, en dit toch niet direct kunnen plaatsen

* Geen rust vinden in je eigen huis, gespannen voelen.

* Angsten, depressiviteit,...

* Negatieve gevoelens komen onbeheerst naar boven.

* Soms relatieproblemen

* Negatieve gedachten.

* Gevoel dat men niet vooruit geraakt ( blokkades)

 
de Vlaamse Jomanda
AFWEZIG
Code: 1902
Medium

Chrisje

Mevrouw Chrisje wéét het !

Mevrouw Chrisje ziet het !

Mevrouw Chrisje ZEGT het jou !

     

Chrisje Bressinck, een naam die in het Vlaamse Paranormale Wereldje klinkt als een klok.   Deze dame is ondertussen al uitgegroeid tot een monument voor de ingewijdenen.  Haarvoorspellingen  slagen 'nagels met koppen'.  Maar opgelet Chrisje ziet veel, héél veel, en Chrisje graaft diep, héél diep...

 

Getuigenissen van Chris haar kunde zijn legio !  Kijk maar naar de vele dankbrieven en e-mails die zij dagelijks op haar praktijk te Hasselt in ontvangst mag nemen.  Alhoewel zij iedereen op het hart drukt dat haar Gave een geschenk uit de kosmische wereld is en zij aldus hiervoor geen bloemen of geschenken dient te krijgen, kunnen vele mensen het toch niet laten van haar soms al eens dingen toe te sturen. Een mooie kindertekening die uit het hart komt is haar dierbaarder dan de grootste diamant.

 

Velen vinden dankzij Chrisje Bressinck de kracht en het vermogen om door te zetten gedurende de moeilijke beproevingen die het leven voor ons allemaal wel eens in petto durft te hebben. Hetgeen haar nog het meeste genoegen doet, is het feit dat de mensen haar verlaten met een glimlach op het gelaat. Samen met de liefde van haar gezin en haar Gidsen geeft dit haar de kracht om door te gaan.

Astrowinner
AFWEZIG
Code: 1950
Lenormandkaartjes

Annemie

Zodiac teken VISSEN

Een kaartlegster, waarzegster,  paragnoste of paranormaal lichtwerkster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en aanvoelend persoon.  Meestal beschikt die ook over de karaktereigenschap om  zich héél sterk te kunnen invoelen in zowel de persoon als in de situatie.

Annemie is zo een kaartenlegster  geboren is onder dit zonneteken.  Het is een lieve dame, met het hart op de juiste plaats die ook beschikt over een groot inlevingsvermogen. Haar Lenormand kaartjes zijn voor haar haar trouwe ondersteuning.

Annemie beschikt over een aangeboren Gave en voelde reeds als kind aan dat zij “anders” was.  Ze deed uitspraken die haar leeftijdsgenootjes toendertijd maar moeilijk konden vatten of verstaan.  Wat voor Annemie als doodnormaal werd ervaren kon door anderen maar slechts moeilijk worden begrepen…

Als paranormaal hulpverleenster, werkzaam op een astrolijn  staat medium Annemie  uiteraard steeds paraat  voor een verhelderend gesprek.  Annemie kan bijzonder goed luisteren en op die manier voelt ze tijdens het gesprek de problematiek zeer goed aan…

Geen vraag is voor medium Annemie dwaas of dom… elk probleem waar je mee zit , zowel het kleine als het grotere, krijgt bij Annemie ook steeds de aandacht die het verdient.  Alleen al het feit dat jij  ergens mee zit en er vervolgens met medium Annemie over kan praten is een eerste maar wel zéér belangrijke stap  in de richting van een oplossing.

Annemie kan ondertussen buigen op reeds meer dan 40 jaar praktijkervaring.  Zij wordt gewaardeerd en gerespecteerd door veel van haar collega’s.  Haar strepen in het hele astro gebeuren heeft ze ondertussen al wel verdient en ze kan terecht gerekend worden bij de  “eminence grise” van het Vlaamse paranormale wereldje.

Je kan bij kaartlegster Annemie terecht met al je levensvragen op het vlak van liefde, familie en relaties,  werk, het zakelijke, de carrière, de financiën...

Doe gerust even de proef op de som en aarzel vooral niet om haar eens te bellen, ze is er immers voor u ?!!

  

Kaartleggen met Madame Lenormand

Het ogenschijnlijk simpele en eenvoudige kaartspel  van Madame Lenormand is over de hele wereld een begrip geworden.

Marie Anne Lenormand was een Française die onder de naam 'Madame Lenormand' aan het begin van de negentiende eeuw faam verwierf door via de kaarten de toekomst te voorspellen.

Madame Lenormand ontwierp hiertoe 36 waarzegkaarten, die gebaseerd  zijn op gewone speelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten.

Marie-Anne Adélaïde Lenormand

Marie-Anne Adélaïde Lenormand werd op 27 Mei 1772 geboren in Frankrijk in het plaatsje Alençon. Als klein kind deed zij mensen versteld staan van haar uitspraken. Op haar achttiende verhuisde zij naar Parijs waar ze al snel bekendheid verwierf.   Zij heeft diverse malen in de gevangenis gezeten omdat haar uitspraken en voorspellingen héél precies bleken te kloppen.    Dit werd door sommige machthebbers als verdacht beschouwd en zeker niet in dank afgenomen.  Napoleon heeft haar diverse malen in de gevangenis gezet terwijl hijzelf en zijn vrouw Joséphine ook klant waren van haar.   Mademoiselle Lenormand is gestorven in Parijs op 25 juni 1843.

 

Limburgse kaartlegster
AFWEZIG
Code: 1917
Kaartleggen

Sissy

  Sissy voelde als kind al dat er wel degelijk méér was tussen hemel en aarde.  Vandaar dat ze ook dikwijls in zichzelf was gekeerd.  Niet zelden zat ze alleen op haar zolderkamertje  weg te dromen en voor zich uit te staren.   Sissy leefde als het ware in een andere wereld, iets wat ze toendertijd nog maar moeilijk kon thuisbrengen.   Ondertussen is ze daar nu wel achter, omdat de wereld inmiddels ook geëvolueerd is en meer open staat voor spiritualiteit, maar vroeger ruste daar een taboe op.   Waarzeggerij was iets voor heksen en druiste in tegen de leer van de katholieke kerk... Met de jaren heeft Mevrouw Sissy toch besloten om de weg van het spirituele in te slaan.    Je hebt de Gave, of je hebt ze niet, het is niet iets dat je kan aanleren. Mevrouw Sissy krijgt vanuit de kosmos signalen en gegevens binnen over de persoon met wie ze spreekt.  Ze heeft met haar klanten een gesprek over hun problemen, ze steekt ze een riem onder het hart en biedt e ook een luisterend oor aan.  Sissy is  direct, eerlijk maar vooral ook zuiver.   Mocht er een vraag zijn die ze niet kan beantwoorden, omdat ze bepaalde informatie niet doorkrijgt, dan zegt ze jou dat gewoon.  Voor verzonnen prietpraat moet je niet bij haar zijn, en voor de sprookjes ga je beter naar de Efteling.  Mevrouw Sissy gaat straight to the point... Sissy staat mensen dan graag te woord en wil voor hun een steun betekenen  bij al hun levensvragen en problemen.    Sissy werkt met het Goddelijke en de met de Engelen die haar de kracht geven om eenieder liefdevol te kunnen helpen. Sissy maakt gebruik van Lenormand kaarten, de Tarot, de Zigeunerkaarten en van de Engelenkaarten. Ook kunt U bij Sissy terecht voor een privéconsult en voor een uitgebreide fotoanalyse.
AFWEZIG
Code: 1771
Automatisch schrift

Cynthia

Zodiac teken BOOGSCHUTTER

Een kaartlegster,  helderziende,  energetische lichtwerkster of parapsychologe geboren onder het sterrenteken Boogschutter   is meestal  een eerlijk en recht door zee persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en het vermogen om haar kennis aan anderen over te brengen en door te geven.

Medium Cynthia is geboren onder dat teken.  Reeds op jonge leeftijd was ze zichzelf bewust dat ze de zaken wist die zouden gaan gebeuren.  Dat bezorgde haar toendertijd heel wat angsten maar nu heeft ze die dingen leren aanvaarden en zijn ze voor haar vertrouwd terrein.

Cynthia werkt met het Christuslicht en krijgt hierbij  volledige teksten door.  Deze teksten zijn vooral bedoeld om de mensen te helpen om terug inzicht te krijgen en om vragen waarop  ze geen onmiddellijk antwoord hebben helpen op te lossen,

Daarom is het zéér belangrijk om  bij elk consult met medium Cynthia papier en potlood bij de hand te hebben want elk woord is belangrijk.  Omdat Cynthia via de telefoon niet zelf kan schrijven vraag ze aan jou omdat zelf te doen.  De verkregen antwoorden kunnen daarna door jezelf worden nagelezen.

Het Christuslicht is zeer intensief en in elk hart aanwezig.   Het netwerk van het Christuslicht is een vorm van bewustzijn die geldt als de standaard binnen de kosmische hiërarchie van de Grote Witte Broederschap voor de mensheid.

Naast allerlei energie- en helingsoefeningen ook aandacht besteed aan de kwaliteit van vergeving. Vergeving is de sleutel om werkelijk vrede te vinden met alles wat er in je leven is gebeurd. Alleen op deze manier is werkelijke healing van alle pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden mogelijk.

Waarzegger Dennis
AFWEZIG
Code: 6987
Natuurlijke Rituelen

Dennis

Als u met behulp van Dennis zijn occulte kennis een natuurlijk ritueel zou willen uitvoeren zal hij  u daarin volledig spiritueel ondersteunen via telefonische consultatie.  Dennis is namelijk gespecialiseerd in natuurlijke positieve rituelen. Soms is het een kwestie van dingen zien, soms van dingen horen, maar ook wel eens van proeven of ruiken en heel vaak een kwestie van voelen en misschien wel nog vaker een kwestie van weten en aanvoelen. (Paranormaal begaafd)

De magische krachten en energieën van de aarde zijn voor iedereen toegankelijk. Dennis helpt je om je eigen magische vermogens te ontplooien. Je zult zelf versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. De middelen die je hiervoor nodig hebt, kosten weinig of niets en staan binnen- en buitenshuis ter beschikking: aarde, water, vuur, lucht, stenen, bomen regen of mist.

Voorwerpen als spiegels, koorden, papier, hout en kaarsen weerspiegelen door hun symbolische werking de magische krachten van de aarde en de natuur. Alle natuurlijke rituelen en formules worden tot in de kleinste details uiteengezet. Dit oefent een positieve drive uit op je toekomst.”

spiritueel kaartleggen
AFWEZIG
Code: 2903
Spiritueel Kaartleggen

RosaVeneziani

Maak kennis met Rosa Veneziani, Rosa is helderhorend en -voelend. Recht uit het Hart en eerlijk met alles wat ze aanvoelt en doorkrijgt. Ze legt al jaren kaartjes van Lenormand : verleden, heden en toekomst. Haar gave heeft ze niet weggestoken ,zij ziet en hoort dingen en dit al van haar 7 de levensjaar. Je krijgt ook boodschappen en inzichten van jouw Gidsen. Als spirituele kaartlegster kan Rosa Venziani je ondersteunen bij onder andere:
 • vragen rond relaties, studies, werk, zingeving, ...
 • omgaan met je eigen hoogsensitiviteit (of die van partner, kind,...) en deze positief leren inzetten, minder overweldigd worden door de 'drukte' om je heen, beter uit de emotie van de ander blijven, praktische tips enz...
 • meer vitaliteit, energie, levenslust
 • stressreductie, relaxatie, ontspannen
 • meer inzicht in jezelf of een situatie krijgen
 • beter begrijpen van en omgaan met emoties
 • veranderen van beperkende patronen
 • beter begrijpen van en omgaan met emoties
 • meer voeling krijgen met je lichaam, minder 'in je hoofd' zitten
 • zelfontwikkeling bv. ontdekken wie je bent, wat je eigenlijk wil, wat je talenten/ krachten zijn en hoe je die kan inzetten in je leven...
 • zuiveren van huizen
 • je meer thuis en tevreden voelen in, met en bij jezelf …
   
AFWEZIG
Code: 2909
Armeense waarzegkaarten

Ruben

Ruben een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium met Armeense roots. Hij wil zijn paranormale vermogen graag met anderen delen. Ruben is gespecialiseerd in het geven van consulten op het gebied van liefde en relaties. Dit alles wordt ondersteund met de spéciale Armeense kaarten, maar vaak heeft Ruben die kaarten niet écht nodig en krijgt hij uit zichzelf dingen door. Als Ruben zich op iemand concentreert en zijn ogen sluit, komende beelden vanzelf tot hem. een kaartlegging vij Ruben is dan ook doorspekt met helderziende waarnemingen, wat het voor iemand die hem consulteert juist erg interessant kan maken. Tijdens het lezen van de kaarten krijgt Ruben immers boodschappen door van zijn engelen en geleide gidsen. Al op zeer jonge leeftijd kwam Ruben in aanraking met paranormale situaties maar kon er voor zichzelf toen geen naam aan te geven. Ruben had hele gesprekken in mijn hoofd en kreeg ook trouw antwoord, maar van wie en hoe daar had ik geen idee van. Ruben zag dingen om zich heen, voelde veel situaties aan en pikte automatisch sferen op. Op die manier ontdekte Ruben dat hij een medium pur sang was. Het doel van Medium Ruben is het helpen van mensen met het ontdekken van hun innerlijke. Aarzel zeker niet om hem te bellen !!!

astrobabbel
AFWEZIG
Code: 5619
Reconnective Healing

Sofia

Zodiac teken VISSEN

Een paragnoste, medium, waarzegster, healster of energetisch lichtwerkster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm hoog sensitief  persoon.  Meestal beschikt die ook over de karaktereigenschap om héél sterk personen en situaties  te kunnen aanvoelen.

Sofia  is zo een medium  geboren onder het sterrenteken Vissen .  Het is een lieve goedlachse  dame, met een hart van goud, die reeds vanaf haar geboorte “anders” was. Als jongste uit een familie met 6 kinderen kreeg ze de Gave om te kunnen “healen” mee van haar moeder, die zelf ook deze eigenschap bezat.   Sofia’s leven ging zeker  niet over rozen.  Ze had het niet gemakkelijk en kreeg in haar leven ook een aantal tragische gebeurtenissen te verwerken.   Deze zaken hebben haar uiteindelijk  allemaal gesterkt en haar doen beseffen dat ze, vanuit de ervaringen die hiermee  heeft opgedaan, uiteindelijk ook anderen zou kunnenhelpen…

 Sofia is vooral energetisch hulpverleenster, werkzaam op een astrolijn, die tijdens het gesprek met de klant een “healing” verstrekt via trillingen in haar stem.  Ze werkt tijdens haar readings vooral via  de  Gidsen en met de engelenenergie.  Sofia is zowel heldervoelend als helderwetend.

Leg al je problemen of blokkades aan Sofia voor … alles waar je mee zit krijgt bij Sofia steeds de aandacht die het verdient.  Alleen al het feit dat jij  ergens mee  zit en er vervolgens met medium Sofia  over kunt praten is een eerste maar wel zéér belangrijke stap  in de richting van een oplossing.  Sofia biedt ook hulp en steun tijdens rouwverwerking

Sofia’s specialiteit is de reconnective healing op afstand.   Niet gematerialiseerde energie volgt namelijk niet de wetten van de materie. Het volgt zijn eigen weg en is daar waar het bedoeld is te zijn.  Sofia kan je helpen om dat proces bij jou op gang te brengen.

Sofie gaat proberen van jou liefdevol te helpen en te coachen zodat je weer verder kan op het levenspad.

 Wat is Reconnective healing ?

Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles.   Eric geniet hierdoor héél veel interesse uit de internationale medische wereld.

Er zijn twee verschillende toepassingen waarbij  de Reconnective energie wordt gebruikt :

Reconnective Healing is een krachtige nieuwe wijze van healing, die lichaam en geest weer in balans kan brengen.

Het is het resultaat van een interactie met het gehele spectrum van de helende Reconnective Healing frequenties.

Reconnective Healing  verschilt sterk met  Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overstijgt elke techniek van het traditioneel energetische  healen.

Dit is omdat het niet focust op symptomen. Juist daarom is het in feite geen therapie of behandeling.

Er wordt gewoon gezorgd  voor een wisselwerking met de Reconnective Healing Frequenties.

Dit resulteert  soms genezingen die ogenblikkelijk ingang vinden en die vaak ook levenslang blijven duren.

Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je zelfs  in je stoutste dromen niet had durven te verwachten, een healing die het Universum speciaal voor jou bedacht had."

The Reconnection gebruikt dezelfde helende frequenties als de Reconnective Healing en is gericht op het verbinden van ons eigen raster van energetische lijnen met het universele energetische raster in alle dimensies van tijd en ruimte. Tijdens de Reconnection word je in verbinding gebracht  met een tijdloos systeem van intelligenties.  We worden zo verbonden met onze Master Vibration, met onze Evolutie zelf.

helderziende kaartlegster
AFWEZIG
Code: 1965
Kaartlegster

Katinka

K A T I N K A

Zodiac teken SCHORPIOEN

Een kaartlegster, waarzegster,  paragnoste of paranormaal lichtwerkster met het sterrenteken Schorpioen is meestal  een hartelijk en aanvoelend persoon.  In veel gevallen beschikt die ook over de karaktereigenschap om  zich enorm sterk te kunnen invoelen in zowel  personen als in situaties.

Mevrouw Katinka  is zo een kaartlegster  geboren is onder het sterrenteken Schorpioen.  Het is een opgewekte  goedlachse dame, met een goed hart.   Ze werd al op héél jonge leeftijd geconfronteerd met het “paranormale”.  Mevrouw Katinka houdt van mens en dier.

Als paranormaal hulpverleenster, werkzaam op een astrolijn  staat Mevrouw Katinka  uiteraard steeds paraat  voor een diepgaand en verhelderend gesprek.  Mevrouw Katinka  kan zéér  goed luisteren en op deze wijze  voelt ze tijdens het gesprek héél goed de karaktereigenschappen van personen aan…

Door de jaren heen heeft ze zich gespecialiseerd in het leggen van de Lenormandkaartjes en in het pendelen. Haar specialiteit zijn coaching en relaties.  Mevrouw Katinka zal steeds haar mening en inzichten geven maar ze weet daarbij wel steeds met beide voetjes op de grond te blijven…

Mevrouw Katinka biedt je een luisterend oor en zal samen met jou zoeken naar een oplossing voor al je problemen, je kan bij haar terecht met al je levensvragen op het vlak van liefde, familie en relaties,  werk, het zakelijke, de carrière, de financiën...

Aarzel vooral niet, de zon schijnt ook voor jou achter de wolken…

Wat is kaartleggen ?

Het kaartleggen lijkt tot op de dag van vandaag nog steeds omgeven door een geheimzinnige waas.     Het blijft voor de meeste onder ons een mysterie hoe bepaalde mensen over de Gave beschikken om uit deze kaarten nuttige informatie te puren?

 Is het dan écht mogelijk  dat kaartleg(st)ers uit de waarzegkaarten gebeurtenissen en aangelegenheden uit verleden, heden en toekomst van iemand kunnen lezen ?

Dit valt allemaal te verklaren en wij zullen u de geheimen aantonen die rond het kaartleggen hangen. Vervolgens  willen we u laten zien hoe het kaartleggen is ontstaan, hoe het werkt, welke verschillende kaartspelen er bestaan en welke  voordelen  er uit de boodschappen van de kaarten kunnen gehaald worden.

De geschiedenis van de waarzegkaarten, ook wel "divinatie-kaarten" genoemd, begint met de ontstaan van de speelkaarten in het Chinese rijk van de 7de eeuw.  De kaarten,  die afgeleid werden van het dobbelstenenspel,  werden niet alleen gebruikt als spel,  maar werden ook aangewend  voor het maken van orakels en daaruit voortvloeiend  voor het kaartleggen.

 Aan het eind van de 13de en het begin van de 14de eeuw kwamen de speelkaarten ook naar Europa, stuitten echter op hevige  afwijzing door de kerk die in het kaartenspel een "hand van de duivel" zag. Maar zoals steeds smaken “de verboden vruchten het lekkerst” en het kaartspel werd dan ook steeds populairder…

Ook hier was het slechts een kwestie van tijd voordat de kaarten ook voor het kaartleggen werden gebruikt. In het begin werd het kaartleggen vooral door het reizende volk, de zigeuners,  beoefend, die deze kunst uit het Oosten meebrachten naar Europa en het waarzeggen, héél goed leken te beheersen.

 In de 18e eeuw deed het ‘kaartleggen’ zijn intrede in de Parijse salons en was het voornamelijk bedoeld om de adel te amuseren en te verstrooien.  Bekende waarzeggers als Antoine Court en Mademoiselle Lenormand verwierven in die periode grote faam.    Op Mll. Lenormand gaan de naar haar genoemde kaarten terug.   Zij was toch wel de bekendste waarzegster ooit.  Tot haar klandizie mocht zij enkele hooggeplaatste persoonlijkheden rekenen zoals de Franse revolutionairen Marat en Robespierre,  ja zelfs Keizerin Josephine, Keizer Napeleon en de Russische Tsaar Alexander I.

Toen ze door het kaartleggen de dood van Marat en Robespierre en de val van Napoleon wist te voorspellen, werd ze erg beroemd en schatrijk.

Ook heden ten dage weten ervaren kaartleggers door hun gedurfde en trefzekere uitspraken  veel mensen te verrassen.   Denken we maar aan figuren als de Vlaamse kaartlegsters  Emmy Kelders, Irena Leavens en Chrisje Bressinck, die met hun uitspraken en voorspellingen meermaals de pers wisten te halen.  Sommigen onder jullie hebben zich waarschijnlijk al eens afgevraagd waarom er bij het kaartleggen zoveel verschillende waarzegkaarten bestaan en waarin ze van elkaar verschillen?

Laat ons met het Tarotspel beginnen, die voor veel kaartleggers de belangrijkste variant van het kaartleggen is. Bijna iedereen heeft wel eens van Tarot gehoord, weten echter voor de rest weinig over het kaartleggen in deze vorm. De geschiedenis van het ontstaan van het Tarot is over het merendeel onbekend, een verbinding met het antieke Egypte geldt als uitgesloten, omdat er toen nog geen spelkaarten bestonden. Bekend en ook aantoonbaar is het feit, dat Tarotkaarten voor het eerst in Milaan in de late 14 de , vroege 15 de eeuw in omloop kwamen en in de volgende eeuwen langzaamaan hun heden bekende vorm kregen. De Tarotkaarten geven diep in ons onderbewustzijn verankerde gevoelens en ervaringen weer – zodat het kaartleggen ook een betekenis voor de psychologie heeft, zoals de bekende pychoanalyticus  Carl Gustav Jung bevestigd heeft.

Zoals over het algemeen bij het kaartleggen roept ook het Tarot beelden uit het collectieve onderbewustzijn op. Elke kaart toont een bepaald symbool, dat voor een situatie of een karakter eigenschap staat. Wat gebeurt er nu bij het kaartleggen met een Tarot-deck?  DeTarot is verdeeld in 22 grote en 56 kleine “Arkana”, wat letterlijk “geheim” betekent. De grote Arkana zijn de troefkaarten, terwijl men bij de kleine Arkana vier “hofkaarten” (koning, koningin, ridder en boer) en tien “getalkaarten” per kleur (staven , kelken, zwaarden en munten) onderscheidt – de kleuren staan ook voor bepaalde gedragsvoorbeelden.

Bij het kaartleggen worden de kaarten eerst geschud en dan aan de hand van een bepaald patroon uitgelegd. De betekenis van de kaarten in combinatie met de daarbij ontstane positie van de kaarten geven de inhoud weer. Zo verkrijgt een ervaren legger  bij het kaartleggen diepere  inzichten in de huidige situatie van de vraagstel(st)er en kan hem of haar een uitweg voor een mogelijke depressie laten zien en hem of haar  met hulp terzijde staan bij het  nemen van beslissingen.  De verklaringen van de kaarten laten de raadzoekende ook zien, hoe hij zich kan bevrijden uit dwangsituaties en van storende factoren.  Het kaartleggen door middel van Tarotkaarten maken echter ook een blik in de toekomst evenals een blik in die ziel van iemand mogelijk, toont angsten en wensen en laat zelfs zien hoe goed het in de relatie momenteel verloopt.

Tegenwoordig gebruikt men bij het kaartleggen vooral twee decks uit de eerste helft van de 20e eeuw: het Rider-Waite-Tarot en het Crowley-Tarot zijn allebei naar hun scheppers vernoemd en zien er – afgezien van de manier van beelden – net als de meeste Tarotkaarten uit.          Lenormandkaarten hebben een grote gelijkenis met de Tarot en worden ook veelvuldig  voor het kaartleggen gebruikt. Zoals hierboven als uitgelegd, hebben ze hun naam aan de waarzegster Anne-Marie Lenormand te danken. In tegenstelling tot Tarot omvat een Lenormand-deck slechts 36 kaarten, die op de eerste plaats alledaagse situaties verbeelden.

Bij het kaartleggen met de Lenormandkaarten helpen deze symbolen de kaartlegger bij het duiden van situaties. De kaart met de hoofdbetekenis “wolken” staat bijvoorbeeld  voor onduidelijkheden, de kaart met de naam “slang” duidt op valsheid en verstrikkingen. Zoals bij Tarot worden bij het kaartleggen de omringende kaarten in de duiding betrokken en kunnen de basis uitleg van een kaart meer of minder beïnvloeden.  Met de Lenormand-kaarten worden – anders dan bij de Tarot – concrete situaties bij het kaartleggen herkenbaar.

Kipperkaarten zouden naar de Berlijnse waarzegster Susanne Kipper genoemd zijn, die deze rond 1873 zou hebben ontworpen. Velen zien echter een relatie van de naam “kipper” uit de dertigjarige oorlog, toen veel valsmunters onderweg waren. Een set Kipperkaarten telt 36 genummerde kaarten, die mensen of gebeurtenissen tonen. Typisch voor de Kipperkaarten is het grote aantal persoonskaarten, die voor mensen uit de omgeving van de vraagsteller staan of voor bepaalde situaties. Op het eerste gezicht lijkt een duiding met Kipperkaarten redelijk envoudigl, omdat de symboliek schijnbaar een misverstand lijkt uit te sluiten – denk bv maar aan kaarten zoals “reis” of “droevig nieuws”. Zo eenvoudig is het echter niet: de duidingen kunnen veel gecompliceerder zijn dan men op het eerste zicht zou aannemen.

Voor het kaartleggen kan men ook Skatkaarten gebruiken, hoewel deze eigenlijk als speelkaarten werden ontworpen. Het in 1820 in Duitsland uitgevonden kaartendeck bevat  32 kaarten, die naar Frans voorbeeld met de kleuren ruiten, harten, schoppen of klaveren hebben of naar  Duits voorbeeld de kleuren eikel, groen, rood en ruiten hebben.

Bij het kaartleggen met de Skatkaarten ligt centraal in  het midden de persoonskaart en  links en rechts daarvan kaarten, die gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst tonen, bovenaan liggen kaarten voor mensen of situaties, die de vraag domineren (en onder controle hebben) en daaronder kaarten voor mensen of situaties, die door de vraagsteller worden gedomineerd (de situatie ondergaan).

In tegenstelling tot de Kipperkaarten zijn er in dit spel heel weinig persoonskaarten – alleen koning, koningin (dame) en boer (joker).  Al naar gelang de bij het kaartleggen ontstane posities kan iedere kaart een verschillende betekenis hebben.  Ruiten acht staat bv voor een klein cadeautje, maar kan ook een blijde boodschap of een vriendelijk gesprek symboliseren.  De duiding van de kaarten hangt in hoge mate af van de ervaring en het empathisch vermogen van de kaartlegger.

We willen tot slot ook nog eventjes een blik werpen op de Engelenkaarten, een andere variant van het kaartleggen die momenteel aan een opmars bezig lijkt.  Ook de Engelenkaarten stammen van het klassieke Tarotspel  af, met dat verschild dat op  elke kaart een andere engel is afgebeeld, die, stuk voor stuk, elk een bepaalde karaktereigenschap symboliseren.  De kaartlegger probeert via het kaartleggen boodschappen van Engelen door te krijgen.  Ook geeft het kaartleggen met Engelenkaarten tips over een uitweg uit een moeilijke situatie.  Engelenkaarten beschrijven bij het kaartleggen de vooruitgang van een bepaalde aangelegenheid en bevelen een bepaalde voortgang aan.

Het kaartleggen is een stiel apart, die behalve de precieze kennis van de afbeeldingen op de kaarten en de verschillende legpatronen ook heel veel intuïtie en oefening vereist, teneinde  correcte voorspellingen te kunnen doen.  Op de AstroBabbel bellijn verheugen onze ervaren adviseurs  zich erop u van de wonderbaarlijke mogelijkheden van het kaartleggen te kunnen overtuigen en u bij uw vragen en problemen van het juiste advies en de juiste hulp te kunnen voorzien !

 
AFWEZIG
Code: 1933
Spiritueel advies

Abrenisca

Zodiac teken BOOGSCHUTTER

Een kaartlegster, waarzegster,  helderziende of paranormaal lichtwerkster met het zonneteken Boogschutter staat onder invloed van de planeet Jupiter. Dit maakt, dat personen geboren onder dit teken uiterlijk meestal tamelijk rustig overkomen, maar innerlijk dan weer zeer gevoelig blijken.  Bovendien zijn ze begenadigd met een rechtschapen karakter.  Boogschutters doen meestal het goede om wille van het goede zelf.   Zij hebben bepaald iets profetisch in zich;  in het dagelijks leven blijken zij daarom vaak in staat om hun eigen innerlijke ingevingen te volgen

Oude Ziel.

Abrenisca is een medium uit Gent.  Ze is een oude ziel die diep is verbonden met de Artevelde stad.  Gent is een historische stad met een diep en duister verleden dat teruggaat tot in de vroege middeleeuwen.  Alchemisten, heksen en tovenaars kwamen in die tijd van heinde en verre om er hun kennis te delen en uit te oefenen boven en onder de grond in de vele kelders en geborchten onder kerken en kathedralen.   Geheime genootschappen van alchemisten en duistere meesters met occulte en medicinale kennis boden een weerstand in tijden van pest en difterie.  Daar waar het alom aanwezige katholieke geloof en bijgeloof doorspekt met heiligenvereringen, kruistochten, boeteprocessies en bedevaarten faalde was de wijsheid, kennis en kunde van deze lui dikwijls het enige alternatief...    Het middeleeuwse Gent bood dan ook onderdak en bescherming aan vele bekende heksen en zieners uit die tijd.

Lotsvisioenen.

Eén van die erfenissen die Abrenisca door overlevering heeft meegekregen is  de kennis en techniek van de lotsvisioenen.  Niet veel van haar Vlaamse en Nederlandse collega's beheersen die techniek op zo'n diepgaande wijze.   Abrenisca beheerst de techniek om te kijken in iemands ziel...

Predestinatie.

Predestinatie, voorzienigheid, Kadar, Karma of noem het zoals je wilt.  Ons leven kent bepaalde patronen.  Als we geboren worden krijgen we van de Kosmos een soort van blauwdruk mee waarin de belangrijkste lijnen zijn uitgezet.  Een astroloog kan via de patronen in je radix of geboortehoroscoop al een tipje van de sluier oplichten en aan de hand van de sterren je bepaalde inzichten verschaffen.  Bekende Vlaamse astrologen werkzaam in onze contreien zijn o.a. Ludo Legein, Lydie Scherpereel, Rita Vercruysse, David van Ooteghem, Nel Helder, Peter den Haring en vele anderen...  Maar een medium als Abrenisca gaat hierin nog een stapje verder.  Zij kijkt rechtstreeks in iemands ziel.  Alle zieleroerselen komen zo naar de oppervlakte en overal kan een oplossing voor gezocht worden...

 

De  leer van karma en reïncarnatie.

Deze leer gaat er van uit dat het meeste dat wij in ons  leven meemaken en ervaren van tevoren is bepaald.   Soms krijgen mensen die een bijna-dood-ervaring doormaken dit allemaal reeds te zien.  Ons lot of de situatie waar we bij de geboorte instappen ligt in deze denkwijze reeds  voor het grootste deel vast.   Dat lot benoemen we ‘karma’.

De lotsgebeurtenissen, situaties en personen in ons huidige leven zijn de gevolgen van onze eigen handelingen in vorige levens.   Alles wat we toen gedaan, gezegd of gedacht hebben heeft zijn directe gevolgen voor ons tegenwoordige leven.   Ja, dit bepaalt de omstandigheden en situaties waar we nu mee te maken krijgen.   Zowel de moeilijke, pijnlijke en minder aangename  situaties als de mooie en de gunstige.

Wij zijn immers zélf de veroorzakers van ons lot en niet de één of andere Godheid !

De hoge geestelijke engelenwezens die ons lot begeleiden en die vanwege hun verhevenheid over een ‘goddelijke’ status beschikken, volgen alleen de universele spirituele wetten van oorzaak en gevolg die alles op aarde en in de kosmos gebeurt doortrekken en bepalen.

Zij maken het dat wij in een leven na de dood kunnen terugkijken op ons afgelopen leven,  bekijken wat goed en wat er verkeerd ging en welke nieuwe opgaven er  voor ons klaarliggen. Dat biedt ons de mogelijkheid om het een volgende keer beter te doen waar we eerder in de fout zijn gegaan en dat biedt ook mogelijkheden tot  persoonlijke en geestelijke groei.   Daarom zeggen wij bij de terugblik op ons afgelopen leven vanuit ons hogere geestelijke zelf altijd onmiddellijk ‘ja’ tegen ons toekomstige lot.  Met andere woorden: we zijn het volkomen eens met de opdrachten die ons volgende leven zullen bepalen ! Van daaruit begeven we ons naar ons nieuwe leven in een  lotssituatie die de hoge engelenwezens voor ons hebben uitgestippeld.

Zo biedt de wet van karma en reïncarnatie ons de kans om te groeien, zowel in goedheid en liefde als in bewustheid en wijsheid. Iedere nieuwe incarnatie komen we zo een stukje verder.

In tegenstelling tot de Christelijke predestinatieleer berust de universele wet van karma en reïncarnatie  op de persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid van elk mens op aarde, niemand uitgezonderd.  Hoe bewuster we met de situaties, mensen en verantwoordelijkheden die we in ons leven meemaken en weten mee om te gaan, hoe vrijer en wijzer we niet alleen in dit leven, maar vooral in een volgend leven zullen worden.  En dit in meerdere opzichten.

Dit biedt kansen op een minder belastend, onvrij karma in het volgende leven. En ook  meer vrijheid van geest waarmee we wijzer en liefdevoller zullen omgaan met alles wat op ons pad komt.  Zo groeien we niet alleen als individu op zich, maar ook als mensheid in geheel.