Astro Winner

24u/24 Astrolijn
Belgie
0904 88 6 88
Vast tarief 2€ per min.
Nederland
+3290488688
Vast tarief 2€ per min.

Bel Goedkoper

met Belcredits
Belgie
03 500 46 46
B E L C R E D I T N U M M E R
Nederland
+3290488688
Vast tarief 2€ per min.
Blankenbergse Kaartlegster
BESCHIKBAAR
Code: 2904
Kaartlegster

Helena

Madame Helena de kaartlegster van aan het zeetje. Vriendelijk, immer goedgemutst en hulpvaardig voor iedereen. Problemen die zijn er bij Madame Helena om aangepakt te worden. Haar Lenormand kaarten vertellen wat er jou te wachten staat. Helena is gespecialiseerd in het zien van de 'tijd' in de kaarten...
BESCHIKBAAR
Code: 1944
Lifecoaching

Habibi

Zodiac teken VISSEN

Een medium, energetisch lichtwerkster,  paragnost of paranormaal hulpverleenster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en sterk invoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap van  zich héél sterk  mens- en dier te kunnen aanvoelen.

Habibi is zo een helderziend en heldervoelend medium dat geboren is onder dit zonneteken.  Het is een lieve doch eenvoudige warmhartige dame die beschikt een héél  groot  invoelingsvermogen.

Habibi kreeg haar Gave reeds van bij de geboorte  mee  en al sedert haar kleuterjaren stelde ze al haar Gaven ten dienste van haar medemens.  Habibi ziet dat dan ook als haar levenstaak  en is van plan om daarmee door te gaan zolang de mensheid haar  nodig heeft.

Reeds van baby af werden onrustige baby's in de aanwezigheid van Habibi opnieuw kalm en rustig ! Als kleuter nam ze al de pijntjes en de zorgen van de andere kindjes weg en had ik al het lef om tegen volwassen te zeggen wat er mis was en dat ze naar de dokter moesten gaan!   Wat haar ouders méér dan eens in verlegenheid bracht!

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  staat medium Habibi  altijd open voor een verhelderend gesprek.

Met uw vragen of problemen bent u bij medium Habibi aan het juiste adres. Ze doet ook aan fotoreading en kan goed voorwerpen aanvoelen.  Habibi kan ook contacten leggen met overleden dierbaren en dieren.  Ze is ook heelster en kan pijnen wegnemen door magnetisatie, zelfs op afstand!  Habibi kan voor jou in de toekomst kijken en samen met jou bekijken hoe je je lot zou kunnen bijsturen of veranderen.  Haar specialiteit is het verwijderen van negatieve energieën, aanvoelen van bewerkingen en zwarte en witte magie,  het wegnemen van entiteiten en het zuiveren van huizen…

Habibi biedt haar hulp ook aan voor het zakenleven : ze biedt zakelijk advies en kan ook bedrijfsleiders helpen bij een personeelsscreening.

Wat is Witte Magie ?

Witte magie, ook wel natuurlijke magie genoemd, is magie die met goede intenties wordt beoefend.   Het tegengestelde is zwarte magie.   Niet iedereen kan  deze twee vormen van magie van elkaar onderscheiden :  zo zullen bijvoorbeeld heel wat  christenen alle magie de facto  verwerpen en sowieso slecht vinden.

Witte magie is historisch verbonden met heidense natuurverering en vruchtbaarheidscultussen waarbij goden en godinnen dienden gunstig gestemd te worden om een goede oogst te bekomen.

Moderne paganistische religies zoals wicca beoefenen,  naar hun beweren, alleen de witte magie.   Witte magie wordt tegenwoordig ook vaak geassocieerd met stereotiepe vrouwelijke concepten als dat van een moedergodin, het één zijn met de natuur, de natuurgeesten en het aanbidden van de godin.

bring back the inner child within you
AFWEZIG
Code: 1661
Reiki en Tarot

Britt

Mevrouw Britt kan jou spiritueel coachen in het leven.  Voor elk probleem, hoe zwaar of hoe moeilijk ook, is er een oplossing.  Britt werkt met kaarten en energie.  Ze is magnetiseuse, hypnotherapeute en kaartlegster met een internationaal cliëntèle.  Britt wil ook jou bijstaan, bel haar gerust !
Mevr. Meltem Inische astrologie
AFWEZIG
Code: 1917
Vedische astrologe

Meltem

  Meltem voelde als kind al dat er wel degelijk méér was tussen hemel en aarde.  Vandaar dat ze ook dikwijls in zichzelf was gekeerd.  Niet zelden zat ze alleen op haar zolderkamertje  weg te dromen en voor zich uit te staren.   Meltemleefde als het ware in een andere wereld, iets wat ze toendertijd nog maar moeilijk kon thuisbrengen.   Ondertussen is ze daar nu wel achter, omdat de wereld inmiddels ook geëvolueerd is en meer open staat voor spiritualiteit, maar vroeger ruste daar een taboe op.   Waarzeggerij was iets voor heksen en druiste in tegen de leer van de katholieke kerk... Met de jaren heeft Mevrouw Meltem toch besloten om de weg van het spirituele in te slaan.    Je hebt de Gave, of je hebt ze niet, het is niet iets dat je kan aanleren. Mevrouw Meltem krijgt vanuit de kosmos signalen en gegevens binnen over de persoon met wie ze spreekt.  Ze heeft met haar klanten een gesprek over hun problemen, ze steekt ze een riem onder het hart en biedt ze ook een luisterend oor aan.  Meltem  is  direct, eerlijk maar vooral ook zuiver.   Mocht er een vraag zijn die ze niet kan beantwoorden, omdat ze bepaalde informatie niet doorkrijgt, dan zegt ze jou dat gewoon.  Voor verzonnen prietpraat moet je niet bij haar zijn, en voor de sprookjes ga je beter naar de Efteling.  Mevrouw Meltem  gaat "straight to the point"... Meltem staat mensen dan graag te woord en wil voor hun een steun betekenen  bij al hun levensvragen en problemen.    Meltem werkt met het Goddelijke en de met de Engelen die haar de kracht geven om eenieder liefdevol te kunnen helpen. Meltem  maakt gebruik van Tarotkaarten,  Ook kunt U bij Meltem  terecht voor een privéconsult en voor een uitgebreide fotoanalyse.
AFWEZIG
Code: 2021
energetische kaartlegster

Shanti

Een kaartlegster,  helderziende,  energetische lichtwerkster of parapsychologe geboren onder het sterrenteken Boogschutter   is meestal  een eerlijk en recht door zee persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en het vermogen om haar kennis aan anderen over te brengen en door te geven. Medium Shanti  is geboren onder dat teken.  Reeds op jonge leeftijd was ze zichzelf bewust dat ze de zaken wist die zouden gaan gebeuren.  Dat bezorgde haar toendertijd heel wat angsten maar nu heeft ze die dingen leren aanvaarden en zijn ze voor haar vertrouwd terrein. Medium  is ondertussen reeds vele jaren actief als medium en kaartlegster, ze is heldervoelend en geeft je graag advies bij alle mogelijke levensproblemen op werkvlak, liefdesvlak, gezondheid, financiën en familie. Medium Shanti  heeft ook contact met overledenen. Naast allerlei energie- en helingsoefeningen ook aandacht besteed aan de kwaliteit van vergeving.  Vergeving is de sleutel om werkelijk vrede te vinden met alles wat er in je leven is gebeurd. Alleen op deze manier is werkelijke healing van alle pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden mogelijk.
waarzegster
AFWEZIG
Code: 4020
Numerologie

Renata

Kaartlegster met ervaring.   Zij gebruikt verschillende Tarotkaarten waaronder de Isis Tarot.   De Chinese astrologie en de numerologie hebben voor haar geen geheimen ...
zij ziet en zegt ook alles !
AFWEZIG
Code: 1902
Medium

Chrisje

Mevrouw Chrisje wéét het !

Mevrouw Chrisje ziet het !

Mevrouw Chrisje ZEGT het jou !

     

Chrisje Bressinck, een naam die in het Vlaamse Paranormale Wereldje klinkt als een klok.   Deze dame is ondertussen al uitgegroeid tot een monument voor de ingewijdenen.  Haarvoorspellingen  slagen 'nagels met koppen'.  Maar opgelet Chrisje ziet veel, héél veel, en Chrisje graaft diep, héél diep...

 

Getuigenissen van Chris haar kunde zijn legio !  Kijk maar naar de vele dankbrieven en e-mails die zij dagelijks op haar praktijk te Hasselt in ontvangst mag nemen.  Alhoewel zij iedereen op het hart drukt dat haar Gave een geschenk uit de kosmische wereld is en zij aldus hiervoor geen bloemen of geschenken dient te krijgen, kunnen vele mensen het toch niet laten van haar soms al eens dingen toe te sturen. Een mooie kindertekening die uit het hart komt is haar dierbaarder dan de grootste diamant.

 

Velen vinden dankzij Chrisje Bressinck de kracht en het vermogen om door te zetten gedurende de moeilijke beproevingen die het leven voor ons allemaal wel eens in petto durft te hebben. Hetgeen haar nog het meeste genoegen doet, is het feit dat de mensen haar verlaten met een glimlach op het gelaat. Samen met de liefde van haar gezin en haar Gidsen geeft dit haar de kracht om door te gaan.

Chrisje bezit de aangeboren Gave  ( true Ipsissimus by birth)
voorspellingen 2024
AFWEZIG
Code: 2632
lichtwerk

Zoya

contacten met dierbaren en overledenen, Zoya zorgt voor spirituele hulp en ondersteuning als het eventjes op eigen kracht niet meer lijkt te lukken. Bekend om haar juiste voorspellingen voor 2024 in de Dag Allemaal  o.a. de aardbevingen in het midden oosten, de schandalen rond omkoping in het Europees parlement, de problemen met de bitcoins, de neergang van socialist Conner Rousseau, de overwinning van Vlaams Belang, de nieuwe amerikaanse president, de dood van paus Franciscus enz., enz...
kaarlegster
AFWEZIG
Code: 1995
Bekend van TV

Brigitta

BRIGITTA

Zodiac teken KREEFT

Een kaartlegster of  helderziende  geboren onder het sterrenteken Kreeft  is meestal  een warm en verzorgend  persoon met een groot inlevingsvermogen. Ze kunnen zich eenvoudig inleven in situaties van anderen omdat ze beschikken over een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven .

Madame Brigitta is geboren onder dit zonneteken en behoort met haar aangeboren Gave tot het uiterst selecte clubje van : de betere Vlaamse helderzienden...  Wie reeds het geluk heeft gehad van bij haar op consult te mogen gaan kan dit maar moeilijk ontkennen  :

Madame Brigitta is en blijft een fenomeen.  Haar voorspellingen blijken immers keer op keer tot in de kleinste details te kloppen...

Niet voor niets is zij dan ook uitgegroeid tot de persoonlijke kaartlegster van vele B.V's -Zo was wijlen charmezanger Eddy Wally indertijd één van haar beste klanten- en ondertussen is Brigitta ook al zelf een B.V. onder de kaartlegsters !!...

Niettegenstaande Brigitta een drukbeklante en veelgevraagde paragnoste is, blijft ze vooral een volksmens zonder al teveel scrupules.   Ze weet haar werk op de betere astrolijnen  te combineren met een drukbezochte praktijk bij haar thuis in het Vlaamse gehucht Opstal nabij Buggenhout.

Bij Brigitta thuis is het dan ook letterlijk “De Zoete Inval”.  Zo staan de koffiekan en de koekjesdoos steeds klaar. Deze lieve goedlachse vrouw  geeft je direct dat warme en huiselijke gevoel.  Brigitta verkoopt géén streken maar laat vooral haar hart spreken, en juist dat wordt door velen héél erg op prijs gesteld..

Optimisme blijft Brigitta’s sterkste troef.  Ook al bevind je jezelf  in het diepste dal, steeds is er een lichtpuntje aan de horizon bij Brigitta.  Nochtans heeft Brigitta het zelf niet steeds gemakkelijk gehad in haar leven : zelf half verlamd door een hersenbloeding, een man die dronk, haar bedroog en sloeg, een kind aan de drugs : …Brigitta zelf is door het leven zeker niet gespaard gebleven, en toch heeft ze, niettegenstaande alles wat ze zelf heeft moeten doorstaan en mogen meemaken, nog steeds de Kracht om via haar Gave anderen te helpen….

Brigitta stelt je onmiddellijk op je gemak, zij biedt vooral een luisterend oor en zal je met alle discretie en met raad en daad proberen bij te staan bij alle mogelijke problemen op persoonlijk, op emotioneel en op zakelijk vlak.

Madame Brigitta verkrijgt haar inspiratie via de kaarten en de pendel. Maar eigenlijk is zij vooral een medium d.w.z. zij krijgt beelden, woorden en zinnen door via haar begeleiders en Gidsen. Tijdens haar consulten beschrijft zij tot in details het karakter, de woonsituatie, de gezondheid, het verleden en de toekomst.

Je kan bij Madame Brigitta o.m. terecht voor kaartleggen, pendelen en uiteraard ook een goed gesprek...

Brigitta werkte reeds mee aan tal van radio- en t.v.-programma’s.  Ook haar jaarvoorspellingen in het tijdschrift ‘Dag Allemaal’ wisten vriend en vijand te verstommen. Madame Brigitta slaat keer op keer ‘Nagels met Koppen’

Wat is een medium?

Een Medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het tastbare, het fysieke.

Bij alternatieve genezingen kan een medium een tussenpersoon van genezende, helende  kracht zijn.

Bij spiritisme is een medium een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met personen hier op aarde kunnen communiceren.

Wat is het verschil tussen een medium en een paragnost ?

Paragnost, Helderziende, Waarzegger het zijn allemaal begrippen die feitelijk hetzelfde betekenen maar die  functioneel wel verschillend kunnen zijn.

Een medium is in staat om via de helper (engelen of Gidsen) of via een persoon die is overgegaan, informatie te verkrijgen en die informatie ook  door te geven. Vaak krijgt het medium beelden binnen via het "derde oog"  of zesde zintuig.   Het medium is als het ware een soort van doorgeefluik die de verkregen informatie van ‘Gene Zijde’ op een zo goed mogelijke manier moet vertalen en naar buiten moet brengen

Met welke vraagjes kan je terecht bij een medium van de astrobabbel-lijn?

Er zijn vele vragen denkbaar, die je zou kunnen stellen aan een medium op de astrobabbel-lijn.

Je kan bijvoorbeeld denken aan het “contact met een overleden dierbare”, vaak zal dit een persoon zijn, maar er zijn natuurlijk ook mediums die de Gave bezitten  om contact te kunnen leggen met je overleden huisdier.

Daarnaast zijn er verschillende mediums die over de Gave beschikken  om contact te kunnen leggen met engelen en Gidsen.

AFWEZIG
Code: 2903
Spiritueel Kaartleggen

Germaine

Maak kennis met Madame Germaine , zij is helderhorend en -voelend. Recht uit het Hart en eerlijk met alles wat ze aanvoelt en doorkrijgt. Ze legt al jaren kaartjes van Lenormand : verleden, heden en toekomst. Haar gave heeft ze niet weggestoken ,zij ziet en hoort dingen en dit al van haar 7 de levensjaar. Je krijgt ook boodschappen en inzichten van jouw Gidsen. Als spirituele kaartlegster kan Madame Germaine  je ondersteunen bij onder andere:
 • vragen rond relaties, studies, werk, zingeving, ...
 • omgaan met je eigen hoogsensitiviteit (of die van partner, kind,...) en deze positief leren inzetten, minder overweldigd worden door de 'drukte' om je heen, beter uit de emotie van de ander blijven, praktische tips enz...
 • meer vitaliteit, energie, levenslust
 • stressreductie, relaxatie, ontspannen
 • meer inzicht in jezelf of een situatie krijgen
 • beter begrijpen van en omgaan met emoties
 • veranderen van beperkende patronen
 • beter begrijpen van en omgaan met emoties
 • meer voeling krijgen met je lichaam, minder 'in je hoofd' zitten
 • zelfontwikkeling bv. ontdekken wie je bent, wat je eigenlijk wil, wat je talenten/ krachten zijn en hoe je die kan inzetten in je leven...
 • zuiveren van huizen
 • je meer thuis en tevreden voelen in, met en bij jezelf …
   
AFWEZIG
Code: 1919
Astrologie

Ludo

Zodiac teken TWEELINGEN

Een astroloog, waarzegger,  helderziende,  paranormale hulpverlener of –coach  met het sterrenteken Tweelingen  is meestal  een vlot communicatief persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en een analytisch vermogen om elke situatie juist in te schatten.

Ludo Legein is zo een astroloog en kaartlegger die geboren is met de zon in het teken Tweelingen.  Het is een vlotte en vriendelijke man met het hart op de juiste plaats en een krachtig inlevingsvermogen.  Als zoon van de bekende Vlaamse kaartlegster Emmy Kelders was het spirituele, het esoterische  en het paranormale bij hem al van kinds-af-aan vertrouwde materie.  Later is hij zich ook nog gaan verdiepen in de astrologie en wist hij via een opleiding bij astrologe Dianne Delbarre en vooral ook door een flinke dosis zelfstudie van de astrologie uiteindelijk zijn beroep te maken…

Als spirituele hulpverlener, werkzaam op een professionele  astrolijn  kan Ludo Legein  aan de hand van je geboortedatum voor jou berekenen welke planeten jouw horoscoop momenteel  gunstig en dewelke jouw horoscoop momenteel ongunstig beïnvloeden : m.a.w.  als je plannen hebt is het dan een verstandig idee van  die onmiddellijk tot uitvoering te brengen of doe je er beter aan van die voornemens nog even uit te stellen tot een later, wellicht meer gunstiger moment…

Ook op liefdesvlak kan het voor jezelf  interessant zijn om te laten verifiëren of jij en je geliefde écht wel bij elkaar passen.  Is hij of zij écht de ware of doe je er verstandiger aan van  nog eventjes vrijgezel te blijven  ?  Aan jou de keuze ?

De astrologie of sterrenwichelarij is een eeuwenoude wetenschap die  een antwoord kan bieden op heel wat prangende  vragen.  Het is immers algemeen geweten dat in het verleden heel wat koningen, keizers en zelf presidenten hun beleidsbeslissingen eerst toetsten aan de astrologie.  Denk maar aan bekende zieners als de Franse astroloog Nostradamus die in de 16e eeuw advies gaf aan menig Europees vorstenhuis, Raspoetin die de vaste astroloog was van de Russische tsarina  en meer in de huidige tijd de Amerikaanse president Ronald Reagan, die zich in veel van  zijn beslissingen liet bijstaan door astrologe Joan Quigsley…

Het lot laten bepalen door de stand van de planeten en de interpretatie  van de planetaire bewegingen heeft zo zijn logica.  We weten immers dat de planeten hun  invloed laten voelen op onze aarde.  De maan beïnvloedt duidelijk het water hier op aarde : denk maar aan de getijden van de zeeën en oceanen (eb en vloed)  en de cyclus van de maandstonden bij de vrouw.  Als de maan alles wat met water te maken heeft kan beïnvloeden  waarom zou de maan dan ook niet ons als mens niet beïnvloeden :  ons lichaam bestaat immers voor 70 % uit water?!....

Ludo Legein combineert zijn astrologische kennis met de kaarten van het Belline Orakel.  Op die manier is hij is staat om de zaken die jou overkomen en de dingen waarmee je gaat te maken krijgen ook duidelijker te situeren in de tijd.  Het is beter van alle problemen waar je mee zit  en plannen  die je nog koestert eerst aan een vermaard en gereputeerd astroloog als Ludo Legein voor te leggen.  Vervolgens zijn  raad en adviezen in overweging te nemen  Pas daarna kan JIJZELF de juiste beslissing nemen…

Ludo Legein is enkel te consulteren via de kwalitatieve astrolijnen.  U  kan hem ook boeken voor evenementen, individuele en groeps-consulten en (privé)feestjes. (steeds op afspraak)

Met zijn jaren praktijkervaring is Ludo Legein zeker  geen onbekende in het Astro wereldje,  hij is werkelijk een autoriteit is zijn vak.  Ludo Legein staat ook jaarlijks met zijn voorspellingen in tal van tijdschriften waaronder Dag Allemaal en TV familie en was reeds talloze keren te zien in tal van TV programma’s.  In het verleden was hij ook actief als  huisastroloog van Radio 2 Omroep Antwerpen, waar hij een dagelijkse horoscooprubriek verzorgde….

 
waarzegster waasland
AFWEZIG
Code: 9191
kaartleggen, coaching

Shirley

Mevrouw Shirley is een welbekende waarzegster te raadplegen voor alle problemen van het hart en de geldbeugel.
healing
AFWEZIG
Code: 2023
lichtwerkster

Rajel

Medium Rajel zal voor jou de kaarten lezen en interpreteren.  Op die manier kan er gezocht worden naar antwoorden.  Rajel reikt jou de handvaten aan die nodig zijn...                                                                                                                                                    ... om tot de juiste weg te komen.  Door het stellen van rechtstreekse vragen gaan de begeleidende Gidsen van Rajel en van  jou antwoorden. De pendel is hier het medium.   Moe, futloos, ziek? Een gestoorde energie kan leiden tot psychisch of fysische klachten.  Healing zorgt voor het in balans brengen van de energiebanen en chacra's.  Rajel is ook dieren fluisteraar
AFWEZIG
Code: 1998
BloemenMedium

Mariëlle

Zodiac teken VISSEN

Een medium, waarzegster,  paragnost of paranormaal hulpverlener of –coach  met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en aanvoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap van  zich héél sterk te kunnen invoelen in zowel de persoon als in de situatie.

Medium Mariëlle biedt dan ook vooral een luisterend oor  bovenop haar sterke  inlevingsvermogen.

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  staat medium Mariëlle  altijd open voor een verhelderend gesprek.

Geen vraag is voor medium Mariëlle immers te veel  of te gek… elk nijpend probleem, zowel klein als groot, verdient en krijgt ook bij haar steeds voldoende aandacht.  Het feit alleen al dat jij  ergens mee zit en er vervolgens met medium Mariëlle kan over praten is al een eerste belangrijke stap in het zoekproces naar een oplossing.

Maar Mariëlle gaat uiteraard  veel verder dan enkel maar het beluisteren van  jouw verhaal.

Ze gaat  samen met jou ook de zaken ook verder analyseren.  Wat waren de oorzaken en wat zijn de gevolgen van eerdere beslissingen ?  Soms kunnen de problemen namelijk ook zodanig complex zijn of zich mettertijd opgestapeld hebben dat het héél lastig is om ‘het hele kluwen in één keer te ontwarren’.  Wat Mariëlle vervolgens samen met jou gaat doen is kijken waar bij jou de  prioriteiten liggen   : wat vind jijzelf belangrijk  en wat wil jijzelf veranderd zien?

Mariëlle is een medium, ze is geen gewone waarzegster, fee of heks en ze heeft ook geen toverstaf… Dat laatste is trouwens enkel in sprookjes !..

Mariëlle gaat jou via haar Gave spiritueel gaan coachen Ze gaat hierbij  volledig in trance waarbij ze haar geest leegmaakt om zich volledig en diepgaand op jouw probleem te kunnen concentreren en zich ten volle te kunnen invoelen op jouw situatie.  Daarbij wordt medium Mariëlle bijgestaan en krijgt zij ook hulp van de spirituele wereld via de Engelen en haar Gidsen

Marielle is héél sterk in het aanvoelen van energieën en dit maakt het voor haar eenvoudig om    contacten te leggen met de spirituele wereld.  Ze werkt met de Lenormandkaartjes en ze  verzorgt ook bloemenséances bij haar thuis en op Paranormaal  beurzen.  Ook voor evenementen, individuele en groeps consulten en (privé)feestjes is zij (steeds op afspraak) te boeken en af te huren…

Mariëlle is zeker gen onbekende in het Astro wereldje, ze staat jaarlijks met haar jaarvoorspellingen in het tijdschrift Dag Allemaal en was reeds te zien in tal van TV programma’s

Bloemenséance / bloemenpsychometrie :

 “bloemen geven meer af dan enkel en alleen geuren en kleuren”

Bloesempsychometrie is een oeroude spirituele discipline, waarbij persoonlijke boodschappen, die de bloemen bevatten, ontsloten worden.

Sommige paragnosten kunnen aan de hand van een meegebrachte bloem die enkele dagen in huis heeft gestaan of die iemand een tijdje heeft vastgehouden meer vertellen over die persoon.

Dit gebeurt tijdens een bloemenséance.

Een bloemenseance wordt meestal in groepjes van tien tot twintig deelnemers georganiseerd. Iedereen brengt drie bloemen mee. Hoe groot of duur deze zijn, heeft een enkel  belang,  het is wél belangrijk dat je ze zelf hebt uitgekozen.

Die boodschap zit namelijk verborgen in de energie die jij aan de bloemen meegeeft wanneer je ze uitkiest, maar ook in de bloem zelf. Want vorm, kleur, grootte, het kan  allemaal iets over jou vertellen :

    Gesloten knopjes duiden bijvoorbeeld op plannen die nog moeten worden uitgevoerd.

    Veel blaadjes suggereren afspraken, verbintenissen, vrienden en familie.

    Een enkelvoudige bloem verklapt dat je alleen bent.

    Wanneer de bloem hoog boven de blaadjes uitsteekt, dan ben je een  onafhankelijk persoon en koester je  veel ambities.

    Een bloem in volle bloei wijst dan weer op wijsheid.

    Het onderste derde van de bloem vertelt over je verleden, verkleuringen op de stengel duiden op belangrijke veranderingen.  Het middelste derde handelt over het heden en de top over de komende tien jaar.

    Rood is de kleur van passie en woede, oranje van zelfvertrouwen.  En ga zo maar door...

 
de Lierse kaartlegster
AFWEZIG
Code: 1282
kaartleggen

Betty

Ervaren Lierse kaartlegster werkt met de Runesteentjes en de Lenormand kaartjes.  Voor elk probleem is er ook een oplossing.  Betty biedt  inzichten via spirituele begeleiding.  Een diep empatisch aanvoelen en discretie zijn haar handelsmerk.
waarzegster Claire
AFWEZIG
Code: 1911
Tarot

Claire

Voor Mevr. Claire, als helderziende kaartlegster, dient een consult niet alleen maar om de toekomst voorspellen.   Bij Mevr. Claire gaat het vooral om een klaarder inzicht geven over de situatie waarin jij je momenteel bevindt. Want het is niet wat jou overkomt wat je leven gaat bepalen . Het belangrijkste is hoe jij daarmee weet om te gaan. Uiteraard  zullen er hierbij ook aspecten aan bod komen van het verdere verloop, o.a.  hoe de toestand verder zal verlopen als jij blijft doen zoals je tot hiertoe bezig was. Dit kan gezien worden  als de toekomst, maar voor Claire is het belangrijk in te zien dat die toekomst niet altijd vastligt. Dat dit voornamelijk een voortvloeisel is van de manier waarop  jij vandaag denkt en reageert. En soms kan het daarom vooral interessant zijn om eventjes een stukje verder te zien, of om vanuit een groter perspectief de dingen te aanschouwen , om er daarna de lessen uit te kunnen leren. Een consult door een helderziende kaartlegster kan ook heel nuttig zijn als je voor bepaalde keuzes staat of als je je in een impasse bevindt. De kaarten geven raad en brengen vooral klaarheid.
astrolijn
AFWEZIG
Code: 1977
Medium

Patje

Medium Patje voorspelt u feilloos de toekomst, en dit door middel van de pendel en zijn kaarten.  Patje heeft een goed doorzicht en inzicht in elke situatie en probeert u met raad en daad bij te staan. Helderziendheid wordt doorgaans uitgelegd als het vermogen om het 'te kunnen kijken in de nabije toekomst' of het aanschouwen afkomstig van aura's of zielen. Toch is helderziendheid véél meer dan dat, want er bestaan bijzonder veel energievelden die een individu met een  bovennatuurlijke Gave zou kunnen zien.    De verschillende energieën die waar te nemen zijn door beide ogen van een helderziende bevinden zich helemaal niet in ons dagelijkse spectrum dat een gebied van indigo - lichtblauw - olijfgroen - geel - oranje - rood bestrijkt.   Dit licht, dat buiten ons normale spectrum behoort, is een ander  lichtsoort,  je zou dit het etherische licht kunnen noemen.   Ieder clairvoyant fenomeen loopt uiteen van lichtsoort van elkaar, aldaar ze ieder net een ander stukje bestrijken van het  spectrum.    In wezen is het helemaal niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt.    Het is gewoonweg energie die de ogen ontvangen en verder converteren naar het beeld van licht voor de hersenen.
bekende waarzegster
AFWEZIG
Code: 1666
kaartjes & pendel

Vicky

Vicky is een Vlaamse heldervoelende, helderziende en helderhorende intuïtieve kaartlegster.  Zij is ook Medium en legt op die manier contacten met Gidsen en overledenen.  Vicky haar specialiteit is het opsporen van zielsverwantschappen en tweelingzielen.
Astrowinner
AFWEZIG
Code: 1950
Lenormandkaartjes

Annemie

Zodiac teken VISSEN

Een kaartlegster, waarzegster,  paragnoste of paranormaal lichtwerkster met het sterrenteken Vissen is meestal  een warm en aanvoelend persoon.  Meestal beschikt die ook over de karaktereigenschap om  zich héél sterk te kunnen invoelen in zowel de persoon als in de situatie.

Annemie is zo een kaartenlegster  geboren is onder dit zonneteken.  Het is een lieve dame, met het hart op de juiste plaats die ook beschikt over een groot inlevingsvermogen. Haar Lenormand kaartjes zijn voor haar haar trouwe ondersteuning.

Annemie beschikt over een aangeboren Gave en voelde reeds als kind aan dat zij “anders” was.  Ze deed uitspraken die haar leeftijdsgenootjes toendertijd maar moeilijk konden vatten of verstaan.  Wat voor Annemie als doodnormaal werd ervaren kon door anderen maar slechts moeilijk worden begrepen…

Als paranormaal hulpverleenster, werkzaam op een astrolijn  staat medium Annemie  uiteraard steeds paraat  voor een verhelderend gesprek.  Annemie kan bijzonder goed luisteren en op die manier voelt ze tijdens het gesprek de problematiek zeer goed aan…

Geen vraag is voor medium Annemie dwaas of dom… elk probleem waar je mee zit , zowel het kleine als het grotere, krijgt bij Annemie ook steeds de aandacht die het verdient.  Alleen al het feit dat jij  ergens mee zit en er vervolgens met medium Annemie over kan praten is een eerste maar wel zéér belangrijke stap  in de richting van een oplossing.

Annemie kan ondertussen buigen op reeds meer dan 40 jaar praktijkervaring.  Zij wordt gewaardeerd en gerespecteerd door veel van haar collega’s.  Haar strepen in het hele astro gebeuren heeft ze ondertussen al wel verdient en ze kan terecht gerekend worden bij de  “eminence grise” van het Vlaamse paranormale wereldje.

Je kan bij kaartlegster Annemie terecht met al je levensvragen op het vlak van liefde, familie en relaties,  werk, het zakelijke, de carrière, de financiën...

Doe gerust even de proef op de som en aarzel vooral niet om haar eens te bellen, ze is er immers voor u ?!!

  

Kaartleggen met Madame Lenormand

Het ogenschijnlijk simpele en eenvoudige kaartspel  van Madame Lenormand is over de hele wereld een begrip geworden.

Marie Anne Lenormand was een Française die onder de naam 'Madame Lenormand' aan het begin van de negentiende eeuw faam verwierf door via de kaarten de toekomst te voorspellen.

Madame Lenormand ontwierp hiertoe 36 waarzegkaarten, die gebaseerd  zijn op gewone speelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten.

Marie-Anne Adélaïde Lenormand

Marie-Anne Adélaïde Lenormand werd op 27 Mei 1772 geboren in Frankrijk in het plaatsje Alençon. Als klein kind deed zij mensen versteld staan van haar uitspraken. Op haar achttiende verhuisde zij naar Parijs waar ze al snel bekendheid verwierf.   Zij heeft diverse malen in de gevangenis gezeten omdat haar uitspraken en voorspellingen héél precies bleken te kloppen.    Dit werd door sommige machthebbers als verdacht beschouwd en zeker niet in dank afgenomen.  Napoleon heeft haar diverse malen in de gevangenis gezet terwijl hijzelf en zijn vrouw Joséphine ook klant waren van haar.   Mademoiselle Lenormand is gestorven in Parijs op 25 juni 1843.

 

Anne ziet ,zegt en zwijgt
AFWEZIG
Code: 1803
Kaartleggen

Anne

Kaartlegster Anne bekend van de Bloom beurzen, geen onbekende in het paranormale wereldje, werkt samen met de politiediensten voor opsporingen en verdwijningen,  voor elk probleem is er ook een oplossing